2777
2789
عنوان

زمان سزارین

225 بازدید | 35 پست

سلام. هفته ۳۶ بارداری ام . دکترم فقط یک روز در هفته بیمارستان میاد برا سزارین و بچه دومه و باید سز بشم .

یعنی دکتر یا ۱۹ آبان بهم وقت عمل میده که ۳۸ هفته و ۲ روزمه یا ۲۶ آبان بهم وقت میده که ۳۹ هفته و دو روزمه . اولی زوده و دومی دیر 

چیکار کنم بنظرتون ؟ 

در ضمن انقباض گاه و بیگاه دارم و کلا از اول بارداریم ترشحات زیاد داشتم و نگرانم از زایمان زودرس .

کدوم تاریخ بهتره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فک کنم سی و هشت نوبت میده

من دومی 38 هفته سز شدم

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.

دوست دارم زیادتر بمونه که یه وقت بستری نشه و سینه بتونه بگیره و... و اینکه چند شب راحت تر بخوابم اما میترسم زودتر از ۲۶ درد زایمان بیاد سراغم و مجبور بشم برم اورژانسی عمل بشم که در اون صورت دکتر خودم عمل نمیکنه .

اولی زود نیست . من دکترم سر موهد عادی خودم بهم تاریخ داد دقیقا ۳۸ و دو روز . همه چیز هم خوب بود . انقباض داری ریسک نکن بمونه برا ۳۹ هفته نهایت میخواد ۲۰۰ ۳۰۰ گرم بیشتر وزن بگیره دیگه که اونم به ریسک اینکه یهو بین هفته طبیعی بیاد نمی ارزه . من بودم همون ۳۸ هفته میرفتم خیال خودمو راحت میکردم 

از تیرماه ۹۸ عضو نی نی سایتم به خاطر تغییر نام کاربریم مجبور شدم اکانت جدید بسازم🙂 یه مامان دهه شصتی با دوتا گل پسر شلوووووغ که گاهی اوقات کم میارم اما دوباره بلند میشم و با قدرت تر ادامه میدم💪😍 مادرشوهر مهربون آینده😎 شعارم تو زندگی اینه: دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست💖