2777
2789
عنوان

بیماری دارم 😭

674 بازدید | 58 پست

بیماریم صرعه؛

نابود شدم به حضرت عباس از بس تشنج کنم به خدا تعریف از خود نباشه عین قرص ماه میمونم یه خواستگار نیومده برام، یه پسر تا به حال با من دوست نشده.

از ترس این‌که مبادا تشنج کنم جلوی یکی مدت خیلی طولانی‌ایه بیرون نمیرم امروز رفتم آفتاب رو دیدم به هرچی باور دارید قسم اصلا تعجب کردم انگار تا حالا هیچ‌وقت بیرون نرفته بودم!

وقتی حمله به من دست میده درست نمیتونم بنویسم انگشت‌هام لرزش پیدا میکنن.

پدربزرگم بهم میگه تشنجی

آبروم جلوی کس و ناکس رفته!

تا میخوام کاری انجام بدم درمیان میگن تو که تشنجی‌ای از پسش برنمیای.

حافظمو از دست دادم دیگه مثل قبل تیزهوش نیستم

دلم میخواست همیشه میرفتم داروسازی ولی نتونستم....

قرص‌ها کاری کردن بد موقع بخوابم بد موقع بیدار بشم

من چه بدی‌ای در حق خدا کردم وضعم باید این باشه؟

میترسم تا آخر عمر ازدواج نکنم اینجا هم ایرانه دیگه پسرا سلامت همسر براشون مهمه...

خالم به شوخی به من میگه یعنی الان هیچی یادت نیست؟

جیغ کشید تو گوشم تشنج کردم.

خانواده‌ام سمیه... بابام مسخرم میکنه، دوتا خواهرام الان ۱۲ ساله باهام قهرن، مامانم بی‌خیاله.... هر وقت میبینمشون حالت تشنج بهم دست میده جیغ و دعواهاشون توی گوشم مرور میشه.

خیلی اذیتم هیچکسو ندارم حتی به معنای واقعی یه دونه دوست رو زمین ندارم.

دوستام همه ولم کردن چون دیر جواب میدادم درک نداشتن

ای خداااااااااااااااا 😭💔💔💔💔💔💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درمان نداره

من وقتی میرم مطب میبینم پیرزن‌ها و پیرمردهایی هستن چهل برابر سن منو دارن از بچگی خوب نشدن ولی مامانم میگه درمان داره که الان حوصله ندارم بگم.

من خودم یه نوع صرع داشتم .رژیم غذایی رو سخت رعایت کردم الحمدالله خوب شدم حتی رفتم پیش دعا نویس تا به ...

منم رفتم گفتن به محض ورود اجنه به یه محل، تو تشنج میکنی. چه میدونم... به خدا دارم دیوونه میشم خیلی ناراحتم 💔

عزیزم اگه قابل بدونی من میشم دوست تو🌸

خدا بزرگه انشالله حالت خوب میشه

خداروشکر بیماری وحشتناکی نداری که

اطرافیانت خیلی مقصرن در حال تو سمی هارو بریز دور تا حد امکان و بگو نشنیدن که عیب نیس بیشعوریه که عیبه

در ثانی من دورم بیمار صرع دیدم ولی تاثیری تو هوش و حافظه و شنواییشون نداشته ها ...خفیف هم نیستن

خداوند مرا دوست دارد و نگه دار من است✨️🤍

عزیزم چه قدر رفتار اطرافیانت ناراحت کننده است من حس می کنم حرص و جوش و استرس و اضطرابی که بابت اونا می خوری اوضاع رو بدتر کرده. در ضمن چرا این قدر ناامیدی.مطمئن باش با مصرف داروها و کنترل اوضاع و احوال روحی روز به روز بهتر میشی