2777
2789
عنوان

خواهرم بهم میگه ترشیده

| مشاهده متن کامل بحث + 744 بازدید | 51 پست
آخه همیشه میگه بهم بار اولش نیست ولی اینکه به دوستاشم میگه من ازدواج کردم تاخجالت نکشه دیگه واقعا خی ...

بذار بگه

این هیچی از تو کم نمیکنه

تو باهاش خوب باش

تهش همین خانواده، حتی اگر سمی باشن، بازم بدرد میخورن

هرکی رو میبینم زود ازدواج کرده پشیمونه

اره چیه ازدواج کاش منم اون موقع جواب مثبت نمیدادم الان پیرم کرده با کاراش با خانواده درپیتش فکر کن تو بیست سالگی به بنبست رسیدم اونم با یه بچه ۵ماهه برای همین به شما میگم اشتباه منو نکن که بعدا مثل من حسرت بخوری اصلا به حرفاشون فکر نکن پس فردا ه موفق بشه خودشون میدونن اشتباه کردن

قند روز های تلخ منی دخترم ❤👑👑

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثلاً بیست و شش با بیست و چهار چقدر فاصله داره 

ترشی ها به نظر من یه ازدواج غلطی هست که دران زن یا مرد از دست یکدیگر خراب و فاسد میشن که باید این زندگی رو در سرکه انداخت 

وگرنه مجردی و سلطانیش😍😍

امیدوارم روزی برسه بیام براتون بگم عزیز دلم با چادر عروس و دسته گل به همراه شوهر مهربون و خوبش از حرم امام رضا برام عکسشو فرستاد. خیلی دوست دارم در حیاط امام رضا قدم بزنن و آغاز خوشبختیشون باشه لطفا برای برآورده شدنش دعا کنید ،❤️❤️❤️🤲🤲🤲برای عاقبت بخیر شدن همه ی بچه های سرزمینم دعا کنیم❤️❤️❤️برای صالح شدن فرزندم دعا کنید ❤️❤️❤️برای ظهور آقا امام زمان 💔💔مهدی موعود 💔💔دعاکنیم❤️❤️❤️روزی میاد که منم ماشین مدل بالا سوار میشم و از تیکه کنایه های اطرافیان راحت میشم 🤭😍😍آنقدر پولدار میشم که می تونم کابینت و کمد دیواری بزنم، همیشه دست پر برم خونه ،دعاکنید اخلاقم خوب بشه فکر کنم این مورد هم درگرو پول هستش 

بزن تو دهنش تا دیگه نگه 

برین بهش 

مهم نیست که خواهرته 

مهم اینه که داره کس میگه 

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                        

مثلاً بیست و شش با بیست و چهار چقدر فاصله داره ترشی ها به نظر من یه ازدواج غلطی هست که دران زن یا مر ...

درسته یه وقتایی احساس تنهایی میکنم ولی من واقعا از مجردیم راضیم هرچیزی به وقت مناسبش

وااین کارا چیه!خواهر اسی خدا زده هستش کارما حرفاشو پس میده

بخواد منتظر کارما بشینه تا اون موقع خواهرش دیوانه و مجنون میکنه بنده خدا رو 

کارما کجا بود 

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                        

چیکار میکنه چجوری اذیتت میکنه خودش چندسالشه

اون ۳۰ سالش خیلی دهن بین هرکی هرچی میگه انجام میده پدرش خیلی ادم بدیه خیلی هم به خود شوهرم بدی کرده از همون کوچیکی ولی هرچی به شوهرم بگه انجام میده این خیلی منو اذیت میکنه به غیر اینا هم خیلی بد دهن بد اخلاق هرچی از دهنش درمیاد به من میگه این روزا به فکر طلاق هستم پدرمم پشتمه 

بخواد منتظر کارما بشینه تا اون موقع خواهرش دیوانه و مجنون میکنه بنده خدا رو کارما کجا بود

نمیدونی سراین خواستگار قبلیم چقدر اذیتم کرد خواستگارم یه آدم درپیت بود که نمیدونم باچه اعتماد بنفسی اومده بود خواستگاری من این رو مغز مامان بابام راه میرفت که نه این سنش بالاست دیگه کسی ابنو نمیگیره زشته آبرومون رفته و... میخواست بدبختم کنه

اون ۳۰ سالش خیلی دهن بین هرکی هرچی میگه انجام میده پدرش خیلی ادم بدیه خیلی هم به خود شوهرم بدی کرده ...

خانواده شوهر بدباشن آدم خیلی اذیت میشه خدا نیاره... حتما سطخشونم از خانواده شما خیلی پایین تر

نمیدونی سراین خواستگار قبلیم چقدر اذیتم کرد خواستگارم یه آدم درپیت بود که نمیدونم باچه اعتماد بنفسی ...

وای اصلا اجازه دخالت نده بهش یه وقت بدبختت میکنه من فکر میکنم داره بهت حسادت میکنه خودت هم گفتی با اون همه ژل تزریق ازش سر تری  

وای اصلا اجازه دخالت نده بهش یه وقت بدبختت میکنه من فکر میکنم داره بهت حسادت میکنه خودت هم گفتی با ا ...

خودش چندسال پیش که بی سیاست بود وسنش کمتر بود اتفاقا رک توروی خودم بهم گفت من تو دنیا ازهمه بیشتر به تو حسودیم میشه... حتی این همه کارای زیباییم کرد که خودشو برسونه به من