2777
2789
عنوان

خواهرم بهم میگه ترشیده

| مشاهده متن کامل بحث + 744 بازدید | 51 پست
چرا نمیزنف دک و دهن خواهرتو جر بدی 😐به کل دوستاشم بگو خواهرم پشتتون حرف زده اینا، دروغشم بگو که ازد ...

وا

این کارا چیه!

خواهر اسی خدا زده هستش کارما حرفاشو پس میده

❤️💐نی نی یار عزیزم💐❤️من دیگه خط ندارم باهاش عضو بشم تعلیقم نکن 🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥲🥲🥲🥲هر موقع قصد تعلیقمو کردی بهم یه اخطار بده خودمو جمع کنم ممنونم ارت😍🙏🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودشم سنش کم نیست چطور مجرد؟

تازه من نچرال و تعریف از خودنباشه خوش چهره و خوش اندامم اون از پونزده سالگیش هی داره ژل میزنه عمل کاشت ابرو هاشور رو هاشور شید لب رو شید ولی کسی نگرفتش

آخه مبدونی اون خودش همیشه آرزوی ازدواج داشت از بچگی من نه اصلا همیشه هم گفتم زیر سی دوست ندارم ازدوا ...

به خدا بهترین کارو میکنی من خودم خیلی پشیمونم که زود ازدواج کردم هیچی جز اعصاب خوردی تو ازدواج نیست من خودم ۲۰ سالم ولی خیلی حس پیری میکنم😔 شوهر از دور قشنگ به خواهرتم بگو دوسال دیگه میبینمت 

قند روز های تلخ منی دخترم ❤👑👑

پس چجوری روش میشه به شما بگه ترشیده خودشم که مجرده دوسال اختلاف هم که چیزی نیست 🤔 شما هم بهش بگو تو بااین هم رسیدگی که کردی به خودت هنوز کسی نیومده بگیرتت 

قند روز های تلخ منی دخترم ❤👑👑

آره ولی اون رشتمو دوست نداشتم

چقدر خوب آفرین به تحصیل ادامه بده حالا هر رشته ای دوست داری تمرکز رو کار و تحصیل و ... اینا یعنی برنامه داشتن اینا خوبن ازدواجم حالا تو مسیر زندگی پیش میاد اونم زیاد جدی نگیر 

👷‍♂️👨‍💼🙋‍♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘
ی حرفی زدهزود گارد نگیراین کارا هم نکنبالاخره خواهرین و احترامتون برای همدیگه واجبه

آخه همیشه میگه بهم بار اولش نیست ولی اینکه به دوستاشم میگه من ازدواج کردم تاخجالت نکشه دیگه واقعا خیلی...