2777
2789
عنوان

عمل بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 333 بازدید | 45 پست
بینیت قشنگ شده فقط اینکه خیلی ورم داری. زیادم سر بالا نیست الان تقریبا عکس از زیر گرفته شده. اندازه ...

نوک بینی هم معلوم نیست کجه یا یک مقدار ورم بغل نوک تو ی طرف بیشتره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چسب بینیمو باز کنم تازه اعصاب خوردیا شروع میشه با اطرافین

لطفا به حرف اطرافیان گوش نده چون حداقل تا یک سال ورم داری و طول میکشه تا خودت و اطرافیان به قیافه جدید عادت کنید. بعد از چسب هم سعی کن زیاد خودتو تو آینه نبینی که حرص بخوری چون ورم داری و باید زمان بدی. در کل اگه مشکل تنفسی نداری و تخریب غضروف نداشته باشی بینی خوبی شده

نگران نباش عزیزم درست میشه من خودم پنج هفته از عمل بینیم میگذره بینیم استخونی بود اویل خیلی سربالا بود ولی کم کم میاد پایین اتفاقا دکترایی ک خیلی کاربلندن این شکلی عمل میکنن چون اونا فرم نهایی بینی رو در نظر میگیرن نه فرم الانو به خصوص اگه گوشتی باشه بینیت طول میکشه ورمش بره

توی جراحی میان بینی رو با غضروف مصنوعی بالا نگه میدارن و غضروف کم کم نرم میشه ورم نوک بینی ک یک سال طول میکشه بره وقتی اینا درست شن نوک بینی پایین میاد و اگه بخوان از اول بینی رو پایین جراحی کنن تا یه سال دیگه افتادگی پیدا میکنه سوراخای بینیم بخاطر ورم یه طرفس ک شبیه نیس من عکستو دیدم بنظرم هیچ ایرادی نداره

توی جراحی میان بینی رو با غضروف مصنوعی بالا نگه میدارن و غضروف کم کم نرم میشه ورم نوک بینی ک یک سال ...

تو این عکس جدید ک فرستادم ببین دقیقا رپی بینی تز بالای کلوملا تا نوک ی خط برجستس ک افتضاح تو ذپق میزنه

تو این عکس جدید ک فرستادم ببین دقیقا رپی بینی تز بالای کلوملا تا نوک ی خط برجستس ک افتضاح تو ذپق میز ...

درست میشه هنوز زوده یه سال طول میکشه فرم بینی مشخص شه ولی اگه نگرانی از دکترت بپرس من خودم تیغه بینیم حالت برامدگی داشت اصلا خوشم نمیومد ازش ک پرسیدم گفت چون اونجارو غضروف مصنوعی میزاریم طول میکشه تا نرم شه درست میشه

یه وقت خودت بینیتو اشتباه ماساژ ندادی یا چسب اشتباه نزدی؟

چون اینا خیلی مهمه ولی در کل من بینیتو ک دیدم بنظرم خیلی خوب شده حس میکنم خیلی به چهرت میاد به خصوص اینکه زاویه لب و بینیت متناسبه و هیچ دکتری نمیتونه سوراخای بینی رو دقیق قرینه در بیاره ولی حس میکنم برا تو خیلی خوب در اومده

درست میشه هنوز زوده یه سال طول میکشه فرم بینی مشخص شه ولی اگه نگرانی از دکترت بپرس من خودم تیغه بینی ...

پایینش ک ماساژ ندادم امشبم چسبشو باز کردم و الان متنفرم از خودمو بینیمو همچی

یه وقت خودت بینیتو اشتباه ماساژ ندادی یا چسب اشتباه نزدی؟چون اینا خیلی مهمه ولی در کل من بینیتو ک دی ...

بطور مزخرفی بخاطر ی نقص عمل کردم الان هزارتا نقص داره و نمیشه کاریش کرد دیگه