2777
2789
عنوان

عمل بینی

333 بازدید | 45 پست

من ۳ماهه ک بینیمو عمل کردم سوراخا کامل از روبرو معلومه یکی بشدت بزرگ و یکی کوچیک تر و یک غضروف نگهدارنده بالای کلوملا تا روی نوک بینی ک قرار داده معلومه کاملا اینقدر سر بینیم زشته ک هنوز جریت نکردم بینیمو جلو بقیه باز کنم 😭😭😭😭😭

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم الان زوده برای غصه خوردن از بعد ۶ ماه هی بهتر میشه. دکترت نوزونت نداده برای قرینگی سوراخ ها؟

نداده

ب قران درست نمیشه معلومه هم من الان تو خوابگاهم دو روز دیگه چطور چسبپ بتز کنم اونقدر زشت شدم 😭

منم همینطور عزیزم من یکساله الان یکی سوراخا بالاست یکی پایین فک کنم یه طرف درست غضروف نذاشته میترسم ...

من پولشم ندارم بابامم اجازه نمیده مطمئنا

هنوزم بینیمو بدون چسب مدیده

ندادهب قران درست نمیشه معلومه هم من الان تو خوابگاهم دو روز دیگه چطور چسبپ بتز کنم اونقدر زشت شدم 😭

عزیزم با دکترت مشورت کن تا زیر ۶ ماه هستی نوزونت استفاده کن برای فرم گرفتن و قرینگی سوراخ ها خیلی خوبه

من پولشم ندارم بابامم اجازه نمیده مطمئناهنوزم بینیمو بدون چسب مدیده

خودمم والا خیلی هزینه اش بالاست مخصوصا ترمیم، نمیدونم چاره چیه، شما کجا عمل کردی؟ 

من بوشهرم اینهمه راه اومدم تهران عملم خوب بشه تر زد توش کامیابی

اوکیبرو پیش دکترت نگرانی ها و ایرادات رو بگو ببین چی میگه

۱۰بار رفتم یا میگه ورمه یا میگم بهش من با این بینی خجالت میکشم چسب باز کنم میاد مثال میزنه تو اگه ب حرفای بقیه واکنش نشون بدی وقتی از بینیت بد میگن اونا ب عنوان نقطه ضعفت نگاه میکنن و هی تکرار میکن ی سری شر و ور

خودمم والا خیلی هزینه اش بالاست مخصوصا ترمیم، نمیدونم چاره چیه، شما کجا عمل کردی؟ من بوشهرم اینهمه ر ...

من بندر و حتی بتونمم ترمیم کنم چطور این بینیو‌تحمل کنم تا یکسال😭