2777
2789
می دونم آدم ها خسته می شن از حرف های من .اما من واقعا اضطرابم خیلی زیاده اصلن دست خودم نیست

بهت گفتم اگه جای من بودی ۳۸ساله بچع سوم اون موقع چکار میکردی به خدا داری اشتباه میکنی ول کن این حرفا رو بچسب به زندگیت خوش حال باش ما چند تا از فامیلامون ۳۶و ۳۷بچه دم دنیا آوردن والا اصلا به این چیزا فکر نکردن

فقط 11 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بابا غصه چیومیخوری لذت ببر دیگه پیرمیشی بافکرای بیخودمن اصلا به سن شناسنامه معتقد نیستم

الان همه تقریبا همسنیم غصه نمی خورید دور از جون تو این سن من مادر نداشته باشید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهت گفتم اگه جای من بودی ۳۸ساله بچع سوم اون موقع چکار میکردی به خدا داری اشتباه میکنی ول کن این حرفا ...

دور از جون دور از جون شما پشتت به مادر گرم نیست غصه نمی خوردید مادر نداشتید 

بهت گفتم اگه جای من بودی ۳۸ساله بچع سوم اون موقع چکار میکردی به خدا داری اشتباه میکنی ول کن این حرفا ...

من اگه نی نی ام پسر بود به این شدت غصه نمی خوردم .نگرانیم از دختره .دختر باید ازدواج کنه بچه بیاره و هزار سختی دیگه تو زندگی 

بچه دوم کلا اشتباهههمین الان بچه اول من سوم دبستانه و صبح باید پاشه بره مدرسه دومی دو ساله س الان پا ...

حالا الان اینو میگید

بعدا نمیگید اینو

خیلییییییی بده بچه تک و تنها بزرگ شه

ظلمه اصلا

یه خواهری چیزی ادم داشته باشه خوبه

یا یه برادر

تازه وضع اقتصادی داغونه

وگرنه میگفتم ۳ تا.....

من خودم سالها تک فرزند بودم

بعدا عملا از تنهاییی من یکی دیگ اوردن😂

دور از جون دور از جون شما پشتت به مادر گرم نیست غصه نمی خوردید مادر نداشتید

بابا این حرفا چیه شما کلا وسواس گرفتین بنظرت چه فرقی بین کسیه که ۳۲سالگی بچه دنیا آورده با کسیکه ۳۶سالگی اورده کلا کلا کلا ۴سال اختلافه که اصلا زیاد نیست

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بابا این حرفا چیه شما کلا وسواس گرفتین بنظرت چه فرقی بین کسیه که ۳۲سالگی بچه دنیا آورده با کسیکه ۳۶س ...

خوب الان اکثرا تو سن ۳۳ و ۳۴ بچه می یارن یعنی در آینده همه مثل هم هستیم 

من اگه نی نی ام پسر بود به این شدت غصه نمی خوردم .نگرانیم از دختره .دختر باید ازدواج کنه بچه بیاره و ...

تا اون موقع خدا کریمه تو لحظه زندگی کن نه تو بیست سال آینده که معلوم نیست چی میخواد بشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بابا این حرفا چیه شما کلا وسواس گرفتین بنظرت چه فرقی بین کسیه که ۳۲سالگی بچه دنیا آورده با کسیکه ۳۶س ...

۳۲ عرف جامعه شده ولی خوب بازم دیره حالا سنم من دیگه چی نزدیک ۳۷ .سال من ۶۷ هستم 

بچه دوم کلا اشتباهههمین الان بچه اول من سوم دبستانه و صبح باید پاشه بره مدرسه دومی دو ساله س الان پا ...

ای جان منم شرایطم شبیه هست الان خوابوندم دارن دندون درمیان دختر من خدا بخواد آخرین آسیابی هست 

اون کلاس سومی رو کمی مستقل کن خودش صبحانه بخوره شب قبل کیف و کتاب خوراکی هاش آماده کنه صبح شما بیدار نشو بیشتر بخواب یا بعد که رفت دوباره بخواب