2777
2789
من ۲ تا بچه دارم اولی ۸ سالشه دومی ۱ سالهر دو بچه خواست و هدیه خدا بود چون من بچه نمیخواستماولین بچه ...

اوایلش خیلی دوست داشتم سختی شم تحمل می کردم ولی این اختلاف سنی زیاد منو داره می کشه فکر اینکه تو آینده بقیه مامان دارن و بچه من تنهاست و کسی نداره بره خونش 

واسه شما هم خیلی سخته ولی واقعا بچه مدرسه ای عذابه یعنی از ظهر تا شب فقط درگیر تکالیف مدرسه و کادرست ...

حالا همسر شما غروب میادهمسر من ساعت یک شب میاد منم دقیقا دیشب میخواستم ول کنم برم بیشتر بخاطر خستگی و رفتارای یخ همسرم.. انقد بچه اولم پرجنب و جوش و محبت طلبه که رمق برام نمی مونه به جای اینکه جای سزارینم بهتر بشه بخاطر کار زیاد بدتر میشم

بچه ی اول منم که دو سالشه نمیخوابه دو سه صبح گاهی هم همراه با محو ستارگان می‌خوابه 

همش میگم کاش میذاشتم مدرسه میرفت بعد دومی رو می‌آوردم 

البته بهتون حق میدم تمام بار تحصیلی بچه ها افتاده رو دوش مادرا انگار بعد از کرونا همونطور همه چی مجازی موند

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اوایلش خیلی دوست داشتم سختی شم تحمل می کردم ولی این اختلاف سنی زیاد منو داره می کشه فکر اینکه تو آین ...

عزیزم ناراحت نباش

هم خواست شما هم خواست خدا این بوده ک نی نی بیاد توی دلت 

حتما ب مشاوره رجوع کن چون مشکل شما تفاوت سنی زیاد نیست شما هورمونات بهم ریخته توی بارداری و زایمان این اتفاقا میفته طبیعیه گلم

سلام مجدد از کاربری که خیلی معروفه و الان به این فلاکت افتاده بخاطر تعلیق شدن های بی جهت
حالا همسر شما غروب میادهمسر من ساعت یک شب میاد منم دقیقا دیشب میخواستم ول کنم برم بیشتر بخاطر خستگی ...

دقیقا 😔

بیشتر از همه این اذیتم میکنه که تا صدام درمیاد همه میگن مادری تحمل کن 

یا چرا انقدر عصبی هستی 

ولی نمیدونن از درون داغونم 

انگار خودشون بچه بزرگ نکردن و یادشون رفته چه روزهایی رو گذروندن 

حرفهاشون آتیشم میزنه 

توی شهر غریب بی کس و دست تنها و متاسفانه خودمم یه آدم کمالگرام که این خصلت داره نابودم میکنه 

خدایا با هر نفسم شکر تو گویم ... ❤️❤️🙏🙏
بچه دوم کلا اشتباهههمین الان بچه اول من سوم دبستانه و صبح باید پاشه بره مدرسه دومی دو ساله س الان پا ...

شرمنده خندم گرفت 😂😂 چون اونجایی ک گفتی ارزوت مرگه مث منی من دقیقا از دست بچم ارزوی مرگ میکنم از بس لجبازه 

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
دقیقا 😔بیشتر از همه این اذیتم میکنه که تا صدام درمیاد همه میگن مادری تحمل کن یا چرا انقدر عصبی هستی ...

منم کمالگرام و خودمو داغون کردم اگه یکم شل میکردیم هم خودمون لذت زندگی رو می‌بردیم هم بچه هامون

ضعف میکنم براشون خدا حفظشون کنه 

من دیگه از ترسام و خستگی هام به کسی نمیگم فقط سرزنش میشنوه آدم 

انقد سر دومی خودمو زود جمع و جور کردم که کسی باورش نشد این منم 

فقط خواستم بگم من آرزوم بود کاش بچم یکم بزرگتر شده بود که ظاهرا میگین سخت تره