2777
2789

تازه پا گذاشتم تو 24 سالگی . شخص لاغر اندامی هستم 

من هر چی میخورم یا چیزیو غذایی رو دوست دارم یعنی بیشتر چیزایی ک باعث تحریک روده میشه .مثال کره . ارده . شیر . یا بعضی میوه های تابستانی .هلو .  آبگوشت . . . یا مربا . فلافل . یا سیب زمینی سرخ یا تخم مرغ ابپز .از اینا ک تو غذام باشه .خیلی عذر خواهی میکنم سریع پیچش شکم میگیرم . اون غذا دیگه برام کوفت میشه .

حتی یک دکتر خوب گوارش هم رفتم کونولسکوپی هم دادم گفت هیچ مشکلی نداری فقط حساسیت غذایی . ک باید رعایت غذایی داشته باشی . قرصی دارویی هم گفت نیاز نیس تجویز بشه . 

می‌دونم رعایت غذایی رو آدم یه چیزایی رو دوست داره بخوره ولی چیزی تو وجود آدم نمی‌مونه زود خیلی ببخشید دفع میشه . 

مثلا الان خالمو و دختر خالم همین طوری ان خواهرمم همین طوریه . نمیدونم یعنی ارثیه یا چی آخه دوست دارم یکم چاق بشم از اونور میخورم از اونورم پیچش میگیره منو کلافم کرده نمیدونم چی کنم و دلیلش چیه شما تا حالا کسی اینجوری شده چی کردید یکم راهکار میدید راهنمایی چیزی 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان