2777
2789

داشتن زندگی شاد.

مهم نیست زندگیم چجوری پیش بره.

ولی خوشحال و راضی باشم.

حسرت نداشته باشم هیچوقت‌.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اونو میخااام

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر) 

ازش خوشبختی و زندگی آروم و بی دغدغه میخوام

فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بی‌احترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد می‌کنم.اینو درنظر بگیرید...

من اول میگفتم ظهور امام زمان.. اینطوری همه مردم خوب دنیا خوشبخت و عاقبت بخیر میشدن..

و اینکه بعدش هم دعا میکردم بتونم یه کار خیری خوبی بکنم..تو دنیا..یا علمی جا بذارم که خوب ازش استفاده بشه..یا اینکه بتونم مثل قبل حجاب داشته باشم..این آرزومه.. قبلاً خیلی آرامشم بیشتر بود تا حالا