2777
2789
عنوان

تب کودک دو ساله و‌نمیه

59 بازدید | 6 پست

بچه تا امشب یهویی حس کردم بدن دخترم داره داغ میشه دست و پاهاش یخ یخ اما سرش و گردن و کمرش انگار داغه داغه تب سنج گذاشتم زیر بغلش ۳۷/۹نشون داد برا خودم تست کردم ۳۵اینا بود 

و از اونجایی هم که سرما خورده بود خشک کننده خورده و اینا دیگه  حس کردم خوب شده 

چون حدود یک هفته و نیم میگذره همون روزای اول سرماخوردگی هم ازمایش خون دادیم گفتن عفونت نیست الان بعد یک هفته و نیم دوباره حس میکنم تب کرده پاراکید دادم دو برابر وزنش قبلا میگفتن ۱ برابر بدین التن میگن دو برابر 

ولی تب روی همون ۳۷/۹ مونده پایین نیومده و دخترم سابقه  تشنج داشته حدودا دو ماهه پیش برا همین تا تب میکنه میترسم الان تازه استامینوفن دادم کی میتونم شیاف بزارم ؟! شباف نداشتم تو خونه از ترس الان باباش فرستادم شبانه روزه گشته پیدا کرده اما میگه دکتر داروساز نبوده که ازش بپرسه در مورد ش

استا چیه بابا پروفن کودکان بده همیشه تو این شرایط

چند ساعت گذشته از استامینوفن 

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

منم پسرم امشب تب کرده

تازه سرما خورده شیافت زدم

از بعد ۱۸ ماه دیگه پاراکید نمیدن شربت استامینوفن میدن

۶ ساعت بعد پاراکید میتونی شیاف بزنی اگه تبش کم نشد

الان خیلی تب هم نداره ولی چون میخوای بخوابی بزن

کاربری قبلیم پرید🥲

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

استا چیه بابا پروفن کودکان بده همیشه تو این شرایطچند ساعت گذشته از استامینوفن

بروفن نداشتم تا حالا هم ندادم دیگه شیاف گذاشتم الان با پاشویه چون با پاراکید اصلا هیچی تکون نخورد تبش تازه بیشتر از معمول هم داده بودم 

منم پسرم امشب تب کردهتازه سرما خورده شیافت زدماز بعد ۱۸ ماه دیگه پاراکید نمیدن شربت استامینوفن میدن۶ ...

اون موقع چون تازه زده بودم نزدم الانم تازه یکساعت اینا گذشته بود ولی دیدم نیاورد پایین همچنان دیگه الان از ترس تشنج زدم شیافاصلا نمیدونم چرا دوباره تب کرده تمام لباساش و در اوردم با ولرم کف دست و پاشو پاشویه کردم یکمم به صورتش اب زدم دیدم یکمی تبه انگار اومد پایین اما جاهایی که اب زده بودم با دستماا کمر و شکم همچنان اتیشه

بروفن نداشتم تا حالا هم ندادم دیگه شیاف گذاشتم الان با پاشویه چون با پاراکید اصلا هیچی تکون نخورد تب ...

الان خوبه ؟

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

الان خوبه ؟

نه با پاراکید که قطره بود اصلا جواب نداد من بعد یکساعت دیگه با پاشویه و اینا به زور‌ که تایم استامینوفن بگذره بتونم شیاف بزنمش دیگه بعد یکساعت اسنا شیاف گذاشتم براش خوب بود واقعا شیاف سریع میاره پایین برای شب اگه بچتون تب کرد همون سراغ شیاف برید فرداش دیگه اصلا تب نداشت اون شب فک کنم از خستگیش بود‌اما دوباره امشب شکم و سر و‌کمرش شد داغ داغ دست و پا یخ 🥹من دوباره امشب درگیر امشب دیگه استامینوفن و شیاف نذاشتم‌بردمش‌خوابوندمش خودمم بالا سرشم‌ میگم شاید اون روزم خسته بوده‌