2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

استرس بهش وارد نکنید

دوست من بچه رو ساعت ۷ صبح وقتی سرجاش ادرار میکرد با دعوا مرافه میبرد حموم 

ینی اون بچه نباید شب ادراری روش می موند؟

استرس اولین دلیلشه

سرد شدن بدن دومین دلیلش 

دور کلیه هاشو ببندید

مامان من برای پسر بزرگم که زود به زود جیشش میگرفت میگفت خوابید پوشک ببند جوجوش سرد میشه همینم بود تا میبستم دیگه گرم میشد جیشش قطع میشد

اخر شبا دیگه اب کمتر بخوره

یه تشکایی هم هست صدای بوق میده تا یه قطره روش میچکه بچه رو بیدار میکنه بره دسشویی 🥲

من شنیدم گردو رو با پوست بذاری رو شعله پخش کن چند بار جابه جاش کنی که نسوزه یکم بپزه بعد بدی بخوره خ ...

این دوتا روش خیلی اسونن انجام بدین انشاالله جواب میده

چندین بار انجام بدین با یکی دوبار نا امید نشید

این دوتارو من از طب سنتی شنیدم

تو سن ۱۴ یا ۱۵  خود بخود ترک میکنه 

شب ادراری رو 

کبوتر با کبوتر چیپس با ماست😋..دروغ میگه طرف خوشکل تراز ماست😳!!...تو این دنیای مرموز مجازی🤒🚫...که نه پیداست کی دزده کی قاضی🤒!!..که اکبر توش شده مهسا وتینا😳!?️...بتول خانم شده فرزاد وسینا😳!?️..کامنت و لایک و پست و چسب بینی🤣...تو هر برنامه مجبوری ببینی😂..طرف داره نخ قالی میریسه😳!!...کامنت داده یه هفته س انگلیسه😳!!..طرف بیش از یه سال یار با ماست🥵🤒..میگفت سولمازه و شکل پریهاست😆..پریشب تازه فهمیدم که اقاست😳!!...کبوتر با کبوتر چیپس با ماست

2790
2778
2791
2779
2792