2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دارم یاد میگیرمرشتم مرنبطه ولی تو دانشگاه چیز خاصی نمیگن اصلش هم تو همون خونه هست

من رشتم یه چیز دیگس

ولی گفتم اینم حالا امتحان کنم چون علاقه دارم وقتایی که وقتم ازاده

از یوتیوب یادمیگیری؟ اخه منابع خیلی زیاده نمیدونم اصلا از کجا شروع کنم

آره میشه 

اگه زبانت خوب باشه کلی دوره رایگان تو یوتیوب و سایت های خارجی هست خیلی خوب یاد میدن مدرک هم میدن

من خودم تازه شروع کردم

یه پیج هم تو اینستا میشناسم دوره برنامه نویسی پایتون رو رایگان میداد دوره ش خیلی جامعه نسبت به دوره های فارسی دیگه

با احترام درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود.🌹

من رشتم یه چیز دیگسولی گفتم اینم حالا امتحان کنم چون علاقه دارم وقتایی که وقتم ازادهاز یوتیوب یادمیگ ...

برای شروع اگه هدفت وب هست html و css گزینه خوبیه

چنل نکست وان کد کامله

انگلیسی هم سایت w3 school

آره میشه اگه زبانت خوب باشه کلی دوره رایگان تو یوتیوب و سایت های خارجی هست خیلی خوب یاد میدن مدرک هم ...

زبانم بد نیس

ولی منابع و سایت و اینا خیلی زیادهست نمیدونم از کجا شروعش کنم و چ زبانی و... اینا

سمت چ زبانی میخواین برین؟

دلم میخواد زبانی رو یاد بگیرم که الان بیشترین کاربرد رو داشته داشته باشه

ولی پایتون رو دوس دارم

بنظرت چ تایمی طول میکشه یه زبان رو یادبگیری؟

دلم میخواد زبانی رو یاد بگیرم که الان بیشترین کاربرد رو داشته داشته باشهولی پایتون رو دوس دارمبنظرت ...

خب پایتون ک نیاز ب پیشنیازی نداره 

۴ ماهه میتونین مسلط بشین اگه واقعا بخونین 

سایت کد یاد رابگان گذاشته پایتون رو 

راستی جادی هم خوب یاد میده ولی فکر میکنم اموزشش حدود ۲ تومن باشه توی مکتبخونه

استندبایِ حاجی🙌🏼

خب پایتون ک نیاز ب پیشنیازی نداره ۴ ماهه میتونین مسلط بشین اگه واقعا بخونین سایت کد یاد رابگان گذاشت ...

جادی یوتیوبش رو هم دیدم خوب یاد میده

اما دوره ی مقدماتیش رو دیدم خوب بود ولی برای سطح بالاترش یکم واسه من پیچیده و سخت بود البته فقط ویدیو رو دیدم و تمرین و اینا نکردم

زبانم بد نیسولی منابع و سایت و اینا خیلی زیادهست نمیدونم از کجا شروعش کنم و چ زبانی و... اینا

من بهت پیشنهاد میکنم اگه پایتون میخوای اول این دوره فارسی رو ببینی پایه ت قوی شه بعد بری سراغ دوره های انگلیسی 

تو اینستا سرچ کن anti.fact یه هایلایت دوره پایتون داره قبلا پولی بود اخیرا رایگان کرده به تلگرامش پیام بدی میفرسته 

من خودم دارم اینو میبینم راضیم 

بعدش هم میتونی تو سایت Coursera دوره ببینی که انگلیسیه با زیرنویس فارسی

با احترام درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود.🌹

جادی یوتیوبش رو هم دیدم خوب یاد میدهاما دوره ی مقدماتیش رو دیدم خوب بود ولی برای سطح بالاترش یکم واس ...

درکنارش شما باید ai هم استفده کنی تا رفع ایراد کنی 

تا ۳سال پیش ک پایتون میخوندم ai نبود ولی الان کار رو راحت کرده 

من ب دلیل دانشجو بودن دیگه ادامه ندادم 

استندبایِ حاجی🙌🏼