2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خیلییی خوبهههه

سطحش چطوره ؟

من فیزیکم خوبه می‌خوام اینو ببینم درصدمو ببرم بالاتر میشه ؟

از شجاعیم بهتره؟

بعد عزیزم شما همین امسالیشو می‌بینید ؟

میشه یک صلوات برای ظهور امام زمان بفرستید؟کاربری دست چند نفره 👍

سطحش چطوره ؟من فیزیکم خوبه می‌خوام اینو ببینم درصدمو ببرم بالاتر میشه ؟از شجاعیم بهتره؟بعد عزیزم شما ...

من شجاعی ندیدم  ولی پارسال با اینکه سطح فیزیکم خیلی قوی هم نبود. تونستم باهاش ارتباط برقرار کنم امسال هم دوباره پیشش کلاس دارم کلا نحوه تدریسش خیلی خوبه   من راضیم واقعا قطعا  درصدتو بالاتر میبره طبق روش ها و راه حل هآیی که میگه پیش بری سرعتت هم بیشتر میشه

ولی اینا مهم نیست باید ببینی خودت با کدوم استاد بیشتر حال میکنی ، ارتباط برقرار میکنی وگرنه من تعریف شجاعی هم شنیدم خیلی از بچه ها ازش راضی بودن در کل جفتشون خوبن

هر کسی از این دنیا چیزی بر می دارد ، من دست برداشتم !...نمیدونم راه حلش کوتاه کردن موهام یا پریدن از بالای تراس...

من شجاعی ندیدم ولی پارسال با اینکه سطح فیزیکم خیلی قوی هم نبود. تونستم باهاش ارتباط برقرار کنم امسا ...

عزیزم سالیانه یازدهمشو از کجا میتونم ببینم؟

چون من مازم فقط دوازدهم داره

میشه یک صلوات برای ظهور امام زمان بفرستید؟کاربری دست چند نفره 👍

2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز