mhasr مدیر عضویت: 1403/12/21 تعداد پست: 4117 عنوان حس ششم | مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 69 پست هستی یه سوال بپرسم؟ 1404/07/30 | 00:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
aliasadii عضویت: 1404/06/14 تعداد پست: 594 میشه هرچی دربارم حس میکنی بهم بگی شما بسيار با كمالات و باهوش هستيدو دسپختتون هم خوبهو ماكارانى خوب درست ميكنيد
aliasadii عضویت: 1404/06/14 تعداد پست: 594 کی باهاش تو رابطه میرم؟ امسال یا سال بعد؟ امسالولى خيلى عجله نكن
دخترشهریوریr عضویت: 1400/08/13 تعداد پست: 16770 اگ تیک و تاک داره باهات اره حس داره اگ موقعیتش اوکیه میاد خاستگاریولی حسش بهت زیاد نیست عزمزمه حدودا ۴ ساله جدا شدم،راجب مشخصات ازدواجممیگی؟
rha۷۶ عضویت: 1402/10/14 تعداد پست: 2897 وای هیچ وقت فکر نمیکردم یک بار تو زندگیم فالگیر بشم😂😂😂😯🫣 بنظرت اونکه تو ذهنمه طلاق میگیره
nnneeggar عضویت: 1400/04/24 تعداد پست: 1130 بنظرت اونکه تو ذهنمه طلاق میگیره چمدونم هر چی خدا بخواد من کی باشم ک بدونم اینده چ خبره🤭
ماه_شبگرد عضویت: 1401/07/28 تعداد پست: 9105 شما بسيار با كمالات و باهوش هستيدو دسپختتون هم خوبهو ماكارانى خوب درست ميكنيد حس امیر علی به من همه بد نیستن گاهی بد تعریف میشن!
sara18s عضویت: 1401/09/14 تعداد پست: 158 بپرس شخصی که بهش فکر میکنم و علاقه دارم چه حسی بهم داره منو میخاد؟با کسی تو رابطه هست ؟؟چون شک دارم
aliasadii عضویت: 1404/06/14 تعداد پست: 594 شخصی که بهش فکر میکنم و علاقه دارم چه حسی بهم داره منو میخاد؟با کسی تو رابطه هست ؟؟چون شک دارم آره میخوادت ولی تو بیشتر میخوایشباهم خوشبخت میشین
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25359 امسالولى خيلى عجله نكن شخصیتم و یکی از حروف اسمیم جز الف؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
gomshode_drkhod عضویت: 1404/03/31 تعداد پست: 3215 آره میخوادت ولی تو بیشتر میخوایشباهم خوشبخت میشین از من چی حس میکنی
قارامان عضویت: 1398/10/20 تعداد پست: 4155 ميخوادت درباره عشقم بگو چرا نمیاد؟ تو سرش درباره من چی میگذزه؟
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25359 آرومی ولی شیطونم درسته امسال چی میارم هوشبری فیزیوترامی بینایی سنجی شنوایی سنجی؟؟؟از ب چی حس میکنید؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته