مهرماهم مدیر استارتر عضویت: 1402/11/27 تعداد پست: 72 عنوان عفونت دندان 78 بازدید | 3 پست خانما من لثه ها و دندونام زود زود عفونت میکنن چیکار کنم دیگه قر قره نمک و مسواک نمک، کپسول اینا دیوانم کرده 1404/07/30 | 00:04 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دایناسور_صورتی عضویت: 1399/02/23 تعداد پست: 16771 نشاسته گندم ، بذارید روی قسمتایی که عفونت دارهو میتونید نشاسته ی گندم رو با آب ترکیب کنید و مثل دهانشویه استفاده کنیدبعضیا هم وقتی دندونشون درد میگیره قرص سرماخوردگی بزرگسالان، میخورن خوب میشهچون درد و عفونتشون از سرماخوردگیه خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند امام موسی کاظم(علیهالسلام)
مهرماهم مدیر استارتر عضویت: 1402/11/27 تعداد پست: 72 نشاسته گندم ، بذارید روی قسمتایی که عفونت دارهو میتونید نشاسته ی گندم رو با آب ترکیب کنید و مثل دهان ... امتحان نکرده یودم ولی ممنونم انجام میدم
دایناسور_صورتی عضویت: 1399/02/23 تعداد پست: 16771 امتحان نکرده یودم ولی ممنونم انجام میدم خواهش میکنم عزیزم❤ان شاءالله تاثیر داشته براتون خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند امام موسی کاظم(علیهالسلام)