2777
2789

غمگین نیستم 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نمیدونم یه وقت ناراحتم یه وقت بی تفاوت 

فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بی‌احترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد می‌کنم.اینو درنظر بگیرید...

ته دلم همیشه ناراحتم 

ولی هیچ کس نمیدونه غصه چی رو میخورم 

خستم از سرنوشتی که برام ساختی جز غم هیچی سهم دل من نبوه خدا همیشه شاهد خوشبختی هم سن وسال هام بودم و روزی من فقط افسوس بوده💔دیگه خودم رو پیشت کوچیک نمیکنم و درخواستی ازت ندارم فقط منتظرم که حقم رو بهم بدی یعنی مرگ هرچه زودتررر

غمگینم و کلی هم گریه کردمبا شوهرم دعوا کردم 😔

مثل من البته من دعوانکردم فقط نیاز به درد ودل داشتم ولی اونم گرفت خوابید منم خیلی گریه کردم خسته شدم ازین زندگی تکراری هیچ وقت فکر نمیکردم شوهرم انقدر بی احساس باشه نسبت به من

غمگینم تنهام باخدا کلی حرف زدم به گذشته فکر کردم به دوران نامزدیمون که عقد بودیم هنوز عروسی نکرده بودیم هرچند اون موقع اگه خیلی باهم خوب نبودیم همش قهر میکردیم ولی اون موقع ذوق و شوق بیشتری داشتم واسش الان همش تکرار روزای تکراری صبح میره سرکار تا شب وقتیم میاد خونه یا سرش تو تیوی هست یا گوشی اگرم من حرف میزنم میگه حوصله ندارم