2777
2789

قطره دنتول خوبه 

من هر وقت گلو درد بگیرم قرقره میکنم بعدش قورتش میدم

اصلا ضرری نداره حتی تو بارداری

دو قطره تو یه استکان اب ولرم میریزی ارو اروم قرقره میکنی بعدم قورت میدی روزی سه چهار بار انجام میدم بهتر میشم

من همه چی امتحان کردم فقط این خوب بود ولی بابد مدام استفاده کنی تا بهتر شی 

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

ابلیمو عسل بخور

دمنوش پونه هم خیلی خوبه

قرص جوشانم خوبه 

قرص سرماخوردگیم یدونه بخور 

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

ارههههه😭😭😭😭

من تازه زود رفتم دکتر،سروم زدم آمپول زدم یه پلاستیک دسته داری دارو برام نوشت فقط ...با این حالم هنوز افتادم،تا میتونی مایعات بخور آبنمک قرقره کن،سیب زیاد بخور عااالیه،قرص جوشان ،آبجوش عسل آبلیموام که معجزه میکنه

خلاصه که خانمای خوشگل هیچوقت باهم پرابلم ندارن💅🏻😌

مرسی

🩷

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

من ۳۹ روز پیش،سرماخوردم

و نرفتم دکتر

که باردارم

مایعات بخورم،سیب بخورم،ووو

عفونت نشست کرد توو صورتم

۳ بار دکتر رفتم

۳۹ روزه سینوزیت هام یقه مو گرفتن

با دهن نفس میکشم

به زور ۴ ساعت ،۵ ساعت میتونم بخوابم

زودتر برو دکتر