2777
2789
عنوان

بارداری مجدد

332 بازدید | 21 پست

سلام وقت بخیر یه هفته اس که بخاطر رشد نکردن جنینم سقطش کردم...خیلی از نظر روحی ریختم بهم و هرجا نوزاد یا یه خانم باردار میبینم تا شب حالم گرفته اس و گریه میکنم میخوام بذارم هرچی زودتر دوباره باردار بشم..یعنی یک ماه دیگه کسی می دونه باید چیکار کنم تا زودتر باردار بشم؟؟کمکم کنی. خودم دیوونه شدم شوهرمم دیوونه کردم

خدایا مرسی  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم ان‌شاءالله که خدا به زودی زوووود یه نینی نه اصلا دو تا سه تا نینی میذاره تو شکمتتت😍

برو تحت نظر پزشک باش هم روانشناس هم زنان

ان‌شاءالله به زودتریییین حالت ممکن مامان میشی دوباره:))

میگم روانشناس برداشت بد نکنی عزیزم ها منظوری ندارم فقط میگم چون نینی یه مامان با روحیه‌ی عاااالی میخواد😍

ان‌شاءالله به موقعش تاپیک بارداریت رو بزنی😍😍

چه شیرین انتظاری دارد این عشق.💕 فندق‌های من سلامت برسید به آغوشمون.😌
عزیزم چرا رشد نکر جنینت؟چندماهگی بود؟

دوماهه بودم اما تو هفته پنج و شش رشد متوقف شد بعد یادم افتاد که همون روزا جگر گوسفند کباب کرده بودم و جگر مثل زعفرون باعث سقط میشه چون گرمه

خدایا مرسی  

عزیزم سعی ب خودت ارامش بدی 

عجله از شیطانه 

برو باشگاه و شنا و کارهای هنری 

ب وقت خودش نی نی هم میاری 

فکر کنم چهار تا شیش ماه بعد سقط میشه اقدام کرد

من خود به چشم خویشتن دیدم ک جانم میرود..
دوماهه بودم اما تو هفته پنج و شش رشد متوقف شد بعد یادم افتاد که همون روزا جگر گوسفند کباب کرده بودم ...

ای وای خاک برسرم الهی قربونت برم😢😢😢 

خدایاممنونم بابت نعمت بی نهایت وهزارابار شکرت
عزیزم ان‌شاءالله که خدا به زودی زوووود یه نینی نه اصلا دو تا سه تا نینی میذاره تو شکمتتت😍 برو تحت ...

ممنون عزیزم.میدونم منظورت از روانشناس بخاطر چیه اتفاقا خودمم تصمیم دارم پیش مشاور یا روانشناس برم چون با این روحیه و قطعا استرسی که گرفتم یا باردار نمیشم یا خدای نکرده خدای نکرده باز مشکل ساز میشه...برام دعا کنید 

خدایا مرسی  
من شش ماه صبر كردم  من هنوزم زن حامله ميبينم حالم بد ميشه و داغون ميشم

مخصوصا اینکه دو نفر تو فامیل بعد از من باردار شدن و قلب نی نی هاشون کار میکنه....اصلا حسود یا بدجنس نیستم از خدا میخوام قلب نی نی هاشون تا صدسال بزپه ولی برای خودم ناراحت میشم

خدایا مرسی  

استاترجان ببین اصلا فکرشونکن بخدا من 2بار سقط کردم انقدر روحیم داغون بود که هرشب گریه میکردم مامانم و شوهرم از دستم کلافه شده بودند بعد که خودم خودمو دلداری دادم دیگه زیادی بهش فک نکردم توماه اسفندکه اصلا فکرشونمیکردم به لطف خدا باردارشدم توهم اصلا استرس نداشته باش عزیزم😘😘انشالله هرچه زودتر باردارمیشی

خدایاممنونم بابت نعمت بی نهایت وهزارابار شکرت
عزیزم سعی ب خودت ارامش بدی  عجله از شیطانه  برو باشگاه و شنا و کارهای هنری  ب وقت ...

فکر نکنم بتونم آروم بشم...من تو دانشگاه دانشجوی ممتاز اما از وقتی فهمیدم رشد نکرده و باید از بین ببرند دل و دماغ درس خوندن هم ندا و حتی کلاسامو یکی در میون میرم

خدایا مرسی  
دوماهه بودم اما تو هفته پنج و شش رشد متوقف شد بعد یادم افتاد که همون روزا جگر گوسفند کباب کرده بودم ...

الهی بمیرم😭

چه شیرین انتظاری دارد این عشق.💕 فندق‌های من سلامت برسید به آغوشمون.😌