2777
2789
عنوان

تاپیک سوپ

125 بازدید | 14 پست

یعنی یک تاپیک سوپ و اینقدر اختلاف نظر و تهمت و هجو دیگران و دو دستگی 

وقتی تو کل جریان و فرهنگ زندگی خواهر شوهر یا زنداداش و کمیت و کیفیت یک مسئله ای نیستین یا خبر از حال جسمی روحی خانوادگی و شرایط کسی در اون زندگی یا در اون روز خاص یا اون لحظه ندارید

چطور میتونین اینقدر راحت یکیو محکوم کنین قضاوت کنین

حالا اون آدم خواهر شوهر باشه  و یا زن داداش باشه

یا شخصی که با نظرتون مخالف هست باشه

چقدر ما آدما عجیب شدیم

حکم صادر کردین بقیه بدن شما که به به کردین خوبین 

مثلا خانم های عاقل و بالغ و متاهل هستین حداقل ۳۰ سال سن دارین خانواده تشکیل دادین

میخواین چندین نسل بعد خودتون رو تربیت کنید

در هر چیزی میانه رو باشید بجای این قضاوت ها و نظر من از همه بهتره ده تا کلاس آموزشی برای زندگی خودتون برید

رو فرهنگ خانوادگی که از قضا میشه فرهنگ کل جامعه کار کنید و بالا ببرید.

خدا کافی ست.

میخوای بگی ماجرا چیه؟

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بعضی نامهربونن و بهانه جو

وگرنه یه سوپ بردن ایرادی نداشت

قبله هم کج نمی شد

😐😐😐

یا رب زه غم حسین دلم محزون کن/در جان و دلم محبتش افزون کن/ بی عشق حسین هر آنچه باشد به دلم/ خون ساز و زه راه دیده ام بیرون کن .عزیزوم حسین🖤😭🥀

خب اسی وقتی داداش زن داره چرا بره سوپ درس کنه

ول کن زن

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

دقیقا

بعضی از خواهر شوهر ها واقعا قصد و نیتی دارن ازین کارها

بعضی از خواهر شوهر ها هم نه از خواهر بهترن خوبی میکنن

کی تعیین میکنه چی خوبه چی بد؟مگه تو زندگی آدما هستیم که اینجور قضاوت کنیم؟

بعضی ها تو دشمنی هم بزرگوارن

یا رب زه غم حسین دلم محزون کن/در جان و دلم محبتش افزون کن/ بی عشق حسین هر آنچه باشد به دلم/ خون ساز و زه راه دیده ام بیرون کن .عزیزوم حسین🖤😭🥀

من جای زن داداششون در اون لحظه نبودم قضاوتی نمیکنم

اصلا موضوع این نیست

گذشت کم شده من با دشمن هم مدارا میکنم

اصلا موضوع این نیستگذشت کم شده من با دشمن هم مدارا میکنم

ببینید هر چقدر هم که نخوایم ولی باید گاهی خودمون رو جای طرف مقابل تصور کنیم 

ی وقتا اینقدر انسان در یک روز ممکنه حالش بد باشه مسئله ی فکری یا دغدغه ای یا اضطراب در مورد یک مسئله ی مهمی در روزمرگی پیدا میکنه واقعا به اینکه کسی چیزی بیاره اصلا نمیتونه فکر کنه . یا نمیخواد کسی متوجه بشه مثلا تو خونه مشکلی پیش اومده یا قهری بوجود اومده یا حال ناخوشت رو مجبوری پنهان کنی ولی از قیافت مشخصه پس باید حتما طفره بری از دیدار.

مشخص نیست که دلیل چی بوده چه گذشته ، حال یا احوالاتی بوده

خدا کافی ست.
ببینید هر چقدر هم که نخوایم ولی باید گاهی خودمون رو جای طرف مقابل تصور کنیم ی وقتا اینقدر انسان در ی ...

در هر صورت ایشون خواسته لطف کنه

حالا هم دیگه گذشت