آرتیح مدیر استارتر عضویت: 1400/02/01 تعداد پست: 3592 عنوان دندونمو بدون بی حسی پر کرد☹️ 110 بازدید | 8 پست به عصب نرسیده بود سطحی بود ولی میتراشید یخورده درد داشتامروز ساعت ۴ پرش کردم الان حتی آب هم بهش میخوره درد میگیره هیچی روش نخوردم ولی اتفاقی یچیزی روش میرفت خییلی درد میکرد بنظرتون طبیعیه؟ماندگار نشه دردش زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی... 1404/07/29 | 22:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
temsader عضویت: 1402/05/10 تعداد پست: 2454 طبیعیه تا ۳ ۴ روز برای من تا ۱۰ روز نسبت به سرما و گرما حساس بود ولی به مرور بهتر میشه
ماماناشی عضویت: 1397/11/28 تعداد پست: 13918 چون کار کرده الان حساس شده دردش طبیعیه میتونی فعلا مسکن بخوری
آرتیح مدیر استارتر عضویت: 1400/02/01 تعداد پست: 3592 چرا بیخس نکرد؟ گفت سطحیه زیاد درد نمیگیره زیادم درد نگرفت واقعا متوجه نشدم زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...
آرتیح مدیر استارتر عضویت: 1400/02/01 تعداد پست: 3592 طبیعیه تا ۳ ۴ روز برای من تا ۱۰ روز نسبت به سرما و گرما حساس بود ولی به مرور بهتر میشه عه جدی خداروشکر زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...
آرتیح مدیر استارتر عضویت: 1400/02/01 تعداد پست: 3592 چون کار کرده الان حساس شده دردش طبیعیه میتونی فعلا مسکن بخوری باشه مرسی♥️ زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...