2777
2789
عنوان

همکارم باهام قهر کرده

185 بازدید | 20 پست

همش با ما ب تندی حرف میزد یبار ک منم باهاش ب تندی حرف زدم باهام بد شده و قهر کرده

درسته بزرگتره سابقه داره همش با خنده رد میکردم دیگه نتونستم

جهان گسترده میشوده به اندازه رویای تو🌈

خب شما اشتباه کردی شمام باید حدمرز میذاشتی وقتی از کسی ناراحتی نباید وانمود کنی چیزی نشده

کاربرا یه دقیقه به خدا واگذارم نکنید ببینم دارم چیکار کنم😂وقتی کم میاری توی تاپیکای من نگرد اونایی که‌ میبینی فان هستن ، بری لحن پست هامو بخونی متوجه میشی😁پس زور الکی نزن دنبال اهرم فشارم نگرد اگه بلدی با منطقت جواب بده اگرم بلد نیستی با ریپلای نکردنت خوشحالمون کن😘پسرا به من درخواست دوستی ندین پسرِ نینی سایتی کنسله🎀 اینم دستمال برای پاک کردن اشک هاتون🧻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب شما اشتباه کردی شمام باید حدمرز میذاشتی وقتی از کسی ناراحتی نباید وانمود کنی چیزی نشده

ینی از اول اشتباه میکردم؟ بابا من تازه اومدم سر کار تازه ک نه ۷ ماهه اومدم هر چی میگفت من هیچی نمیگوفتم الان هم دوست نداشتم اینجوری بشه 

از یک طرف دوست ندارم کسی از من نا احت باشه از اونطرف زیراب زنی هم هست نمیدونم چی کنم

مادامیکه رفتار همکارت رو اعصابته مدام آدمای این مدلی میان تو زندگیت تا یاد بگیری با اینجور آدما چجوری رفتار کنی 

مادامیکه رفتار همکارت رو اعصابته مدام آدمای این مدلی میان تو زندگیت تا یاد بگیری با اینجور آدما چجور ...

خب چی کنم الان 🤨

خوب کردی چون متوجه هش کردی چطور باهات برخورد کنه

اره ولی الان قهر کرده یه طوریه خوشم نمیاد کسی ازم ناراحت باشه 

ینی از اول اشتباه میکردم؟ بابا من تازه اومدم سر کار تازه ک نه ۷ ماهه اومدم هر چی میگفت من هیچی نمیگو ...

الان دیگه تموم شده ولی ازین به بعد از رفتار هرکس ناراحت شدی موقع که تنها بودید بکشش کنار خیلی جدی بدون هیچ لبخندی بگو من از رفتارت ناراحت شدم اصلا رفتار پسندیده ای نبود و ازین جور حرفا حتی اگ زد رو شونت و خندید گف شوخی کردم تو قیافه پوکر فیس(😐) به خودت بگیر بگو من ادم جدی هستم لطفا ازین به بعد خودتون‌ رو مخاطب شوخی هاتون قرار بدید ممنون خدانگهدار 

کاربرا یه دقیقه به خدا واگذارم نکنید ببینم دارم چیکار کنم😂وقتی کم میاری توی تاپیکای من نگرد اونایی که‌ میبینی فان هستن ، بری لحن پست هامو بخونی متوجه میشی😁پس زور الکی نزن دنبال اهرم فشارم نگرد اگه بلدی با منطقت جواب بده اگرم بلد نیستی با ریپلای نکردنت خوشحالمون کن😘پسرا به من درخواست دوستی ندین پسرِ نینی سایتی کنسله🎀 اینم دستمال برای پاک کردن اشک هاتون🧻

الان دیگه تموم شده ولی ازین به بعد از رفتار هرکس ناراحت شدی موقع که تنها بودید بکشش کنار خیلی جدی بد ...

اره  نباید دیگه بخندم

منم باهاش قهر بمونم الان محل ندم؟

خب چی کنم الان 🤨

اهمیت نده به آدما. راه خودتو برو زندگی مثل مسابقه دوعه همه در حال دویدنن یسریا طعنه میزنن قهر میکنن حرصت میدن تقلب میکنن پشت پا میزنن..... بدون واکنش به راهت ادامه بده 

اره نباید دیگه بخندممنم باهاش قهر بمونم الان محل ندم؟

قهر نکن عادی باش 

اهمیت نده به آدما. راه خودتو برو زندگی مثل مسابقه دوعه همه در حال دویدنن یسریا طعنه میزنن قهر میکنن ...

اخه واکنش من نشون دادم اون قهر کرد