2777
2789
عنوان

خیرنبینن کسایی

155 بازدید | 13 پست

که پاپوش دوختن برای پژمان جمشیدی حالا کاری ندارم با اون زنیکه خب حتما رابطه داشته اما نمیشه گفت تجاوز اینقدر برای جمشیدی دختر زیاده که نیازی نداره دست وپای طرفو ببنده خودش با پای خودش دختره هرزه رفته  یا دیده نمیتونه خودشو بندازه گردنش از حرصش شکایت کرده یا اجیر شده بود که بیچاره رو بزنن زمین در هرصورت رابطه بوده چون پزشک قانونی تایید میکنه اما عمرا تجاوز باشه مگه ولگرد دوزاری بوده خیلیها از خداشونه باهاش باشن دختره حیوون امیدوارم دستش رو بشه و تجاوز رد بشه ابروی زنیکه بره انگار تو بیابون زندگی میکردن میگه از یه راه دیگه رفت برد دست وپامو بست دختره خیابونی بی همه چیز 

خدایاشکرت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من که حس درونیم همیشه درست بوده،تهمت زدن 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌

مگه جمشیدی زن نداش؟

رابطه با یکی دیگه چیه هی از صبح تاپیکش هس 

مگه زن خودش چی کم داره؟

عادل علی💚دریادل علی💚قرآن با تو شد کامل علی💚صفدرعلی💚سرلشکرعلی💚بدخواه تو کور وکر علی💚دست خدا ونفس محمد💚صاحب فضل و صاحب مناقب💚من با لقب هات دنیایی دارم💚یااسدالله💚یا ابالعجائب💚برو ای گدای مسکین در خانه ی علی زن که نگین پادشاهی دهد از کَرَم گدا را💚حتماعلی💚تهمتن علی💚فصل الخطاب و متقن علی💚والاعلی💚معلی علی💚 وجه خدای تعالی علی💚اسدللهِ من💚دلبرِدلخواهِ من💚شکرخدا که شده حیدرکرار شاهِ من💚یاعلی یازهرا💚ننه زهرا مهربونیت با همه فرق میکنه مهربون بودی که مادرم شدی💚وصله ی چادرت منم منم منم فدات جوانیم آخ جوان نَنم نَنم💚

تو زنی؟ تو چه زنی که از زنا متنفری؟

تو زنی هستی که به قربانی احتمالی توهین میکنی و طرف متجاوز احتمالی رو میگیری؟ تو چه زنی هستی که هنوز نمیدونی اتفااااقا آدمای قدرت مند و رسانه دار بیشتر سراغ اینکارا میرن 

مگه تو جامعه زندگی نمیکنی؟

مگه اخبار هالیوود رو حداقل یه بار تو زندگیت دنبال نکردی؟

تو زنی؟ تو چه زنی که از زنا متنفری؟تو زنی هستی که به قربانی احتمالی توهین میکنی و طرف متجاوز احتمالی ...

چی میگی بابا من تجاوز رو رد میکنم 

اینکه رابطه جنسس بوده خب دوطرفه بوده بله من خداروشکر خانم هستم اما بیشرف نیستم مثل خیلیها

خودش رفته داده بعد به هرطریقی اومده ابروی طرفو برده حالا یا قصد بی ابرو کردن داشته یا اخاذی اینچیزها رو نمیخاد به من بگی 

هالیوود چیه هالیوود هم هرچیه خودشون  میخان کی حرف تجاوز بوده 

خدایاشکرت

تو زنی؟ تو چه زنی که از زنا متنفری؟تو زنی هستی که به قربانی احتمالی توهین میکنی و طرف متجاوز احتمالی ...

خودت داری میگی احتمالی پس حرف نزن هی زنی زنی نکن 

اگه عقلت رو بکار بگیری کدوم ادمی اونم با این معروفیت بیاد تجاوز کنه دست وپای طرفو ببنده کسی با پای خودش بره خونه طرف تجاوز رد میشه نکنه توقع داری به زنیکه باج میداد یا میرفت میگرفتش 

خدایاشکرت

امیدوارم اینهمه حرص خوردی خلافش ثابت نشه 😂

ان شاءالله میشه اما چه فایده فقط خواستن ابروشو ببرن تجاوز رد بشه رابطه چنسی که رد نمیشه اینهمه دارن در خفا هزارتا کار میکنن متاهل هم هستن این که مجرده فقط خواستن بزننش زمین

خدایاشکرت

چی میگی بابا من تجاوز رو رد میکنم اینکه رابطه جنسس بوده خب دوطرفه بوده بله من خداروشکر خانم هستم اما ...

چه تناقضی تو امضا و حرفات هست ،از قیامت حرف میزنی بعد با کمال بی ادبی میگی رفته داده الان اخاذی میکنه،هنوز هیشکی خبر نداره اما تو تهمتو زدی .

با توجه به جواب هات به پست ها مشخصه از سطح فهم و آی کیوی به شدت پایینی برخورداری.پس بحث رو باهات ادامه نمیدم .

چه تناقضی تو امضا و حرفات هست ،از قیامت حرف میزنی بعد با کمال بی ادبی میگی رفته داده الان اخاذی میکن ...

برو بابا تو اینقدر کج خیالی و نفهمی که دیگه چیزیو که مشخصه همه هم دارن میگن پاپوش بوده بازم مثل کبک سرتو کردی تو برف اره زنه خودش با پای خودش رفته باید این اقای بازیگر بهش باج میداد والا همه چیو میخای به تجاوز ربط بدی برو گمشو زر مفت نزن 

خدایاشکرت

چه تناقضی تو امضا و حرفات هست ،از قیامت حرف میزنی بعد با کمال بی ادبی میگی رفته داده الان اخاذی میکن ...

یعنی هر بچه ای میفهمه که تجاوز نبوده بعد تو نفهم میخای بگی فلان بوده برو گمشو بابا عقل نداری راحتی 

خدایاشکرت