2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 296 بازدید | 26 پست
حالم دیگ بهم میخوره از بس منفی دیدم بخدا تا میبینم میزنم زیر گریه خیییلی سخته

درکت میکنم خواهرم منم الان دوسال داره میشه که همش منفی میبینم یک نمونه اش امروز صبح باورکن دیگه ذوق بیبی چک خریدنم ندارم

خداجون ممنونم ازت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالم دیگ بهم میخوره از بس منفی دیدم بخدا تا میبینم میزنم زیر گریه خیییلی سخته

عزیزم خود استرس هی بی بی زدن هم سیکلتونو بهم میریزه هم بارداریتونو به مشکل میندازه خدا هر وقت بخواد عنایت میکنه مطین باش پس بیخیالش شو

رابطه ایجادکن ولی واردرابطه کسی نشو حیوانات هم به جفت یکدیگر کاری ندارند
دکتر رفتی برای چکاب و اقدامت سونو دادی دارو میخوری 

رفتم دکتر میگه از همه نظر سالمی و مشکلی نداری!همیشه میرم سونو و فولیکول مناسبم دارم ولی نمیدونم چرا نمیشه!!!!

رفتم دکتر میگه از همه نظر سالمی و مشکلی نداری!همیشه میرم سونو و فولیکول مناسبم دارم ولی نمیدونم چرا ...

بخاطر فکر کردنو استرس شوهرت چی اونم رفته دکتر رفته اونم سالم کرج دکتر محتسبی برو دوتا آمپول میده سریع باردار میشی

هر چی میخام بیخیالش بشم نمیشه 

عزیزم دوست منم مثل شما بود بیچاره چهار سال عذاب کشید آخرم بی خیال شد باردار شد بعد تازه بعد باردار شدن استرس اون بدنیا اومدن بی خوابیاش مریضی بچه چه میخوابی بکنی با استرست

ازمایش بده خودتوراحت کن 

عزیزم  شما علائمت از کی شروع شد من   6هفته ام  هنوز هیچ علامتی ندارم  نگرانم

خدایا مارا لایق پدر و مادرشدن قراربده ، فرزند سالم و صالح بده ، هرچه زودتر آرزومو برآورده کن  الهی آمین  خدایا ممنون که آرزومو برآورده کردی و دوتا دختر ناز بهم دادی  خدایا شکرت
هر چی میخام بیخیالش بشم نمیشه 

برو کلاس سرگرم باشی

خدایا مارا لایق پدر و مادرشدن قراربده ، فرزند سالم و صالح بده ، هرچه زودتر آرزومو برآورده کن  الهی آمین  خدایا ممنون که آرزومو برآورده کردی و دوتا دختر ناز بهم دادی  خدایا شکرت
عزیزم  شما علائمت از کی شروع شد من   6هفته ام  هنوز هیچ علامتی ندارم  نگرانم

من ازهفته پنج تهوعم شروع شد,باحساسیت ب بو

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ خدایامراقب پسرکوچولوم باش