2777
2789
عنوان

تو رانندگی خراب کردم😭

106 بازدید | 13 پست

من یک ماهه ماشین دستمه ، بعد امروز میخواستم بپیچم تو یه خیابون ، نبش اون خیابون فروشگاه کوروش هست و خیلی شلوغ جوری که دو سه لاین ماشین پارک بود و فقط یه لاین باز بود برای رفت و آمد ماشین ، من میخواستم بپیچم دید نداشتم که ماشین میاد یه نه ، یکم که پیچیدم دیدم ماشین داره میاد ترمز کردم ولی جا کم بود که اون بره باید دنده عقب میرفتم که به ماشین از پشت چسبید بهم ، این وسطا ماشینم خاموش کردم ، یه پسره اومد خدا خیرش بده به ماشین عقبی گفت عقب بره راهنماییم کرد عقب برم بعد ماشینای دیگه رو نگه داشت من رد بشم ، خداییش چرا سه لاین ماشین پارک میکنن آدم دید نداشته باشه اصلأ اعصابم به هم ریخت سر این موضوع 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ولی خاموش کردم خیلی بد شد و اینکه هل کردم پسره میگفت فرمون برعکس بپیچون من یه طرف دیگه پیچوندم 🤐

تجربه  شد. دیگه تو همچین موقعیتی میدونی چیکار کنی. 

این هول شدنه بده ک متاسفانه اکثر خانما همینیم

الهی..‌ گاهی نگاهی ... 🤲

اعتماد به نفسم کم شده 🥲

با زیاد تمرین کردن دوباره بدستش بیار

من یه بار اوایل رانندگیم یه نفر جلوم سر پل پاشو گذاشت رو ترمز. یعنیییی همه داشتن میرفتن حتی ترافیک هم نبود یهو طرف سر پل خاموش کرد.

نمیدونم ماشینش خراب شده بود یا چی.

خلاصه منم اون اوایل بلد نبودم یهو ترمز کردم دیگه نتونستم روی سربالایی گاز بدم همش ماشین عقب عقب میرفت خخخخ یه ترافیک درست کرده بودم.

اما فرداشم با غرور باز نشستم رفتم به هیچکسم نگفتم این اتفاق افتاد چون اگه میگفتم نمیذاشتن پشت فرمون بشینم.

تو هم به کسی نگو

با زیاد تمرین کردن دوباره بدستش بیارمن یه بار اوایل رانندگیم یه نفر جلوم سر پل پاشو گذاشت رو ترمز. ی ...

به شوهرم گفتم 😂، ولی یکی دو بار اشتباه کردم به کسی نگفتم ، اینجا واقعاً من مقصر نبودم اصلأ دید نداشتم که بپیچم ولی نباید هل میشدم