2777
2789
عنوان

داروسازی

100 بازدید | 9 پست

داروسازی آزاد تهران قبول شدم و رتبه م به پزشکی آزاد تهران هم می‌خورد و دانشگاه گفته اگه بخوام میتونم عوض کنم بعد از یک ترم. الان توی دو راهی گیر کردم. حقیقتش داروسازی رو زدم چون حس کردم فشار کاری پزشکی و استرسش برام سنگینه. یعنی اینطور نیست که علاقه خیلی ویژه ای به داروسازی داشته باشم ولی خب مثلا شیمی دوست دارم. الان نمیدونم عوض کنم رشته م رو یا نه. میخواستم کارم درمانی باشه ولی خیلی استرس زا نباشه. یکی بهم گفت تو راحت طلبی که پزشکی نرفتی. خودم هم میگم شاید چون نمیخواستم سختی بکشم نرفتم پزشکی با اینکه کار درمانی دوست داشتم. کلا حس میکنم یه داروساز اونقدر مفید نیست برای جامعه. نمیدونم شاید حسم اشتباهه

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بین همه ی اینا علاقه اتم در نظر گرفتی؟درنهایت ببین کدومو بیشتر دوست داری

آخه واقعا نمیدونم. پزشکی رو کلا بیشتر میپسندم ولی خب میترسم علاقه کاذب باشه. حس میکنم اونقدری عاشقانه دوستش ندارم که حاضر به تحمل سختی هاش باشم. از طرفی حس خاصی هم به داروسازی ندارم

آخه واقعا نمیدونم. پزشکی رو کلا بیشتر میپسندم ولی خب میترسم علاقه کاذب باشه. حس میکنم اونقدری عاشقان ...

دقیقا مثل منی😂😂با این تفاوت که من فکر می‌کنم توی پزشکی ممکنه موفق تر باشم،گرایشم بهش بیشتره

چون همین الآنم که فصلهای گیاهی کتابمو نگاه می‌کنم دوست دارم سریع بگذرم ازشون،چ‌برسه بیام داروسازی بخونم

به نظرم برو بیشتر تحقیق کن

و همه ی ابعاد شغلیتو به لحاظ آرامشی که خودت از خودت میخوای،سقف درآمدت ن اینکه اولویتت باشه ولی حتما در نظر بگیر و مهم تر از همه اشون،مکانیزم شغلت ک‌عملی کردنش به دست توعه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز