2777
2789
عنوان

کار زشت مادرم

263 بازدید | 31 پست

همسرم با خانواده خودش قهره،فردا فرمالیته عروسی داریم 

که قراره من لباس عروس بپوشم،همسرم یه سرویس طلای ۱۵۰ میلیونی خریده برام. خودم یه ماشین داشتم مادرم اغفالم کرد گفت باید بفروشی،با پولش رفت طلا خرید 

یه سرویس طلای تقریبا توپر که به چشم میاد. 

الان رفتم دم در مامانم در خونه رو می‌زنم میگم طلامو بده 

فردا فرمالیته دارم اون توپرتره اونو بندازم باهاش عکس بگیرم،مادرم زد زیرش،طلامو بهم نمیده. اعصابم خورده 

از طرفی طلایی که همسرم خریده یک نیم سته. طلایی که با پول ماشینم خریداری شده اون تو پرتره الان بهم نمیده 

برام مهم نیست مال خودمه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اونی که همسرتون خریدن استفاده کنید

آخه عزیزم این ظریفه،یعنی یه نیم سته که یه سینه ریز داره،یه دستبند با گوشواره. تقریباً شبیه ستاره هستش. 

اما مامانم همش در گوشم می‌خوند می‌گفت ماشینتو الا بلا باید بفروشی بعد طلا هم که خرید گفت این برای خود خودته هر وقت خواستی بهم بگو بهت بدم،الان که دقیقاً مهم‌ترین شب زندگیم هست،زده زیرش میگه نه سرویس طلا مال منه من به گردنت حق دارم،میگه مال تو نیست. واقعا دلم از دست همچین مادری شکست

مگه شما الان کجا زندگی میکنی ک رفتی دم در عجب مادری داری

ما جشن بله برونمون رو گرفتیم یه بار. ولی لباس عروس تنم نکردم

بعد همسرم اصرار کرد گفت بریم زندگی کنیم یه سال بعد برات جشن می‌گیرم،الان دقیقاً منم باردارم. یه ماشین داشتم که قدیمی بودش،فروخت پولشو برداشت رفت طلا خرید. گفت شوهرت دزده

پول پیش تو بمونه اون سرقت می‌کنه،الان رفتم دم در حتی حاضر نبود در خونه رو به روی من باز کنه. بهم دو تا فحشم داد گفت طلایی در کار نیست

ما جشن بله برونمون رو گرفتیم یه بار. ولی لباس عروس تنم نکردمبعد همسرم اصرار کرد گفت بریم زندگی کنیم ...

اگ فیش طلا به اسمت میتونی شکایت کنی

مرگ بر اسرائیل کودک کش. به سرنوشت دشمنان اباعبدالله مبتلا بشی نکبت کودک کش😠
سلام‌مادرتون از این ناراحت هست که توی جشن فرمالیته فرداتون تیست.داره اینطوری تلافی میکنه.همسرتون دا ...

من مدام دارم حرص می‌خورم،از اینور کلی خرج فرمالیته شده،اغفالم کرد گفت ماشینو بفروش طلا رو بخر. الان میگه طلا مال خودمه.