imhamam مدیر استارتر عضویت: 1401/11/14 تعداد پست: 9951 عنوان آدمای عاقل 57 بازدید | 9 پست و اونایی که خیلی مفهمن تو این زندگی بیشتر اذیت میشن و عذاب میکشنولی اونایی که یکم از لحاظ عقلی کمترن یه دنیایی دیگن هیچیو متوجه نمیشن و خوشن 1404/07/29 | 20:12 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
opium عضویت: 1402/05/19 تعداد پست: 13847 دقیقازندگی خیلییییییییییی سختهمتوجه شدید خیلی میفهمم یا بیشتر توضیح بدم؟ آره خب ...لباس میخرم،نوبت دکتر پوست میگیرم،سر کلاس آنلاین میشم،سرما بخورم میرم دکتر،غذا میخورم،دوش میگیرم ،یه سری پست سیو میکنم بعدا بخرمشون اما خب اگه بهم بگن فردا دیگه بیدار نمیشی مامانمو برای آخرین بار بغل میکنم چون میخوام آخرین حسی که تجربه میکنم امنیت باشه بعدش میرم روی تختم دراز میکشم ،گوشیمو ریست فکتوری میکنم و میخوابم...
mitrax80 عضویت: 1403/07/04 تعداد پست: 7174 کاش ماهم بی عقل و کم عقل بودیم تا زندگی اینقدر سخت نمیگرفت بهمون لطفا قبل از ورود به سایت گل گاو زبان مصرف کنید🙏🏻☘️
nashans عضویت: 1403/09/12 تعداد پست: 3906 آدم عاقل چیزی متوجه نمیشه اذیت بشه اون آیکیو بالاست که باعث ایجاد مشکلات روان پریشی هم میشه بخاطره زیاد فهمیدن دیونه میشن اکثرا
imhamam مدیر استارتر عضویت: 1401/11/14 تعداد پست: 9951 دقیقازندگی خیلییییییییییی سختهمتوجه شدید خیلی میفهمم یا بیشتر توضیح بدم؟ آره آره😂😂
anshaliii عضویت: 1399/07/06 تعداد پست: 17203 این ربطی ب عقل ندارع اتفاقا آگه به عقل باشه اون آدم عاقل باید بفهمه ک زندگی کوتاهه پس غصه نخوره این ک سخت گیری میکنن بعضیا یا ی عده راحت میگیرن ، بر میگرده به شخصیت درونی اون آدم میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️
opium عضویت: 1402/05/19 تعداد پست: 13847 آره آره😂😂 😂😂😂😂خداروشکر آره خب ...لباس میخرم،نوبت دکتر پوست میگیرم،سر کلاس آنلاین میشم،سرما بخورم میرم دکتر،غذا میخورم،دوش میگیرم ،یه سری پست سیو میکنم بعدا بخرمشون اما خب اگه بهم بگن فردا دیگه بیدار نمیشی مامانمو برای آخرین بار بغل میکنم چون میخوام آخرین حسی که تجربه میکنم امنیت باشه بعدش میرم روی تختم دراز میکشم ،گوشیمو ریست فکتوری میکنم و میخوابم...
کماندارزیبا عضویت: 1403/05/21 تعداد پست: 4997 آدم عاقل اذیت میشه آدم هایی که به نسبت کمتر عاقل هستن اذیت نمیشناما آدم خیلی عاقل هم تو این دنیا اذیت نمیشه هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمیافتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست