2777
2789
عنوان

دَمِ دستی بودن😐

130 بازدید | 8 پست

مامانم همیشه جایی می‌رفتیم به من و خواهرم می‌گفت به میزبان کمک کنید، یا مثلا ما یه مجلسی رفتیم یه خانوم مسنی میاد مامانم می‌گفت جاتونو بهش بدین که بتونه تکیه کنه به دیوار. خب ما هیچ وقت مخالفت نکردیم.

اما الان که دارم نگاه میکنم این اخلاق انگار تو وجود من یکی نهادینه شده. مثلا میرم تو مغازه و یه پکو باید باز کنه فروشنده تا من یکیشو بردارم و میاد حساب کنه من خودم میزارم سرجاش 

یا یکی که راهنماییم کنه یا یه خوبی کوچیک هیچ وقت از ذهنم نمیره و چند بار تشکر میکنم

یا مثلا تو محل کار خدمات وظیفشه ولی من همیشه ظرف خودمو میشورم 

خیلی حس بدیه انگار اصلا ارزش خودمو نمی‌دونم و خیلی وقتا حس میکنم اون احترامی که بایدو ندارم

چیکار کنم؟

کاربری من و دخترعموم💙 آره خب مالِ مفت خوبه، خوشمزه س، اشتها رو باز میکنه، همه ازش تعریف میکنن، هوا خوبه و همه خندونن به خودتون که میرسه سیل اومده، همه چی گرونه و از همه مهمتر منم که توقعم زیاده...

مثل منی اما من در رابطه با مردا اینطوریم 

طرف یه دونه شکلات بخره برام فک میکنم پیغمبره و باید کل وجودمو دو دستی تقدیمش کنم یه ذره هم ازش بی محلی ببینم دنیام خراب میشه ... خیلی خیلی وضع بدیه. 

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

کار خوبی میکنی👏🏼👏🏼آدمی که دیگرون براش اهمیت دارن، قطعا برای دیگرون هم اهمیت و ارزش داره، بی.محلی ...

نه این اصلا خوب نیست 

انگار دم دستیم ، تو همه چی کوتاه میام و اصلا کسی بهم اهمیت نمی‌ده...

کاربری من و دخترعموم💙 آره خب مالِ مفت خوبه، خوشمزه س، اشتها رو باز میکنه، همه ازش تعریف میکنن، هوا خوبه و همه خندونن به خودتون که میرسه سیل اومده، همه چی گرونه و از همه مهمتر منم که توقعم زیاده...
چقد منییی🥺

قبول داری خیلی بده؟

نه این اصلا خوب نیست انگار دم دستیم ، تو همه چی کوتاه میام و اصلا کسی بهم اهمیت نمی‌ده...

قبول ندارم، چون خودم هم اینجوریم و تابحال چنین‌حسی نداشتم و بر عکس از همه احترام میبینم، البته به فهم و درک طرف مقابل هم بستگی داره

ز دیده گر چه برفتی نمیروی از یاد،. که چشم بد به جمال مبارکت مرساد😉