2777
2789
قبلاً اره الان روحم آلوده شده نه

عزیزم استغفار زیاد بگین استغفار چهار صدتایی استغفار هفتاد بندی امیرالمومنین استغفار عادی یا اگه میتونین نماز شب بخونین خدا بزرگه می بخشه 

اگر دوست داشتین تعریف کنین چه معجزه ای دیدین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من نذر میکنم 

یه نذر کوچیک مثلا ۵۰ تا صلوات بعد میشینم باهاش حرف میزنم میگم ببین منم بندتم اگ واقعا برات عزیزم تورو ب هرچی ک قبولداری قسم برام فلان کارو کن خداشاهده همون میشه شاید یکساعت یا یک روز طول بکشه یا اصن چند روز ولی میشه ..من ب نذر خیلی اعتقاد دارم مهم نیس چقدر باشه. مهم اینه نیتت چی باشه بعد نذر میدم ب لطفی ک در حقم کرد

خودم ندیدم ولی مامانم زیاد میدید مثلا مادربزرگمو دکترا جواب کرده بودن مامانم بیمارستان کنار تخت مامانبزرگم بود متوسل به امام رضا شد و خوابش برد بعداز پنج دقیقه بیدارشد گفت امام رضا اومد گفت بلند شو مادرت به هوش اومده منتظرته 

خودم ندیدم ولی مامانم زیاد میدید مثلا مادربزرگمو دکترا جواب کرده بودن مامانم بیمارستان کنار تخت ماما ...

وای عزیزم چقدر مادرتون پاکه 

میشه یه اسم یا نشونی ازش بگین من سر نماز شب براشون دعا کنم بلکه دعای خودمم مستجاب شه🥺💟

وای عزیزم چقدر مادرتون پاکه میشه یه اسم یا نشونی ازش بگین من سر نماز شب براشون دعا کنم بلکه دعای خود ...

سلامت باشید عزیزم ، متاسفانه مادرم همراه پدرم در ایر کرونا فوت شدن و من چهارساله که دیگه ندارمشون ولی تا بودن زندگی برام یه رنگ دیگه بود ، فامیلی مادرم خسروی بود عزیزم شما لطف داری

سلامت باشید عزیزم ، متاسفانه مادرم همراه پدرم در ایر کرونا فوت شدن و من چهارساله که دیگه ندارمشون ول ...

خدا رحمتشون کنه عزیزم روحشون شاد 

چشم حتما برای شادی روحشون تو قنوت دعا میکنم