2777
2789
عنوان

نی نی یارررر

172 بازدید | 25 پست

@niniyar‍ r 

لطفا تعلیق همیشگی و مشکی کنید منو 

ممنونم

شماره پاسخگویی به سوالات شرعی حرم امام رضا(ع) ۲۴ ساعته:۰۵۱۳۲۰۲۰/شماره روانشناس و مشاور حقوقی رایگان:۰۲۵۳۳۱۳۰۰۴۴ این مرکز مشاوره ۴۴ از ساعت ۸ صبح الی ۱۹ در خدمت شما عزیزان هستند /. گروه زوج درمانی و درمانگاه دینی وسواس هم سراغ دارم خواستید بگید بهتون پیوند (لینک) بدم.

نرو سمیههههه😭

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دیگه دیره

پس حالا که دیره

لطفا میری درم ببند سوز میاد😶‍🌫️

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

دیگه دیره

حواسم بهت هست که پاک کردی😶🤪

واقعا مساله جدیه؟

مساله چی متوجه نمیشم؟

شماره پاسخگویی به سوالات شرعی حرم امام رضا(ع) ۲۴ ساعته:۰۵۱۳۲۰۲۰/شماره روانشناس و مشاور حقوقی رایگان:۰۲۵۳۳۱۳۰۰۴۴ این مرکز مشاوره ۴۴ از ساعت ۸ صبح الی ۱۹ در خدمت شما عزیزان هستند /. گروه زوج درمانی و درمانگاه دینی وسواس هم سراغ دارم خواستید بگید بهتون پیوند (لینک) بدم.

واقعا مساله جدیه؟

اون مردک مزاحمت واسم ایجاد کرده

الانم داره دروغ میگه

من تاحالا عکس منتشر نکردم بلد نیستم

میخوام عکس از درخواستای دوستیش منتشر کنم شما بلدید چطوری؟

چه مزاحمتی؟

درخداست دوستی داد من قبول کردم گفتم شاید سوال داره در مورد پست

شروع کرد به حرفای زخیف زدن

لغو دوستی زدم باز درخواست دوستی داد

الانم تو اون تاپیک میگه من به همچین آدم لجنی درخواست دوستی دادم!

درخداست دوستی داد من قبول کردم گفتم شاید سوال داره در مورد پستشروع کرد به حرفای زخیف زدن لغو دوستی ز ...

بیخیال توجه نکن

غیر حضوری میشه خر کسی رو گرفت؟

دوستی های اینجا رو کلا نپذیر حتی از همجنست

بهترین کاری که میشده انجام بدین همین لغو دوستی بوده

معمار و طراح داخلی ، مدرس. 

بیخیال توجه نکنغیر حضوری میشه خر کسی رو گرفت؟ دوستی های اینجا رو کلا نپذیر حتی از همجنستبهترین کاری ...

باید تعلیق بشه مردک عوضی

بعد میگن چرا عصبانی میشین از دست کارب های مرد اینجا!