2777
2789
عنوان

سونوی بارداری

64 بازدید | 7 پست

بچه ها اینو بلدین تفسیر کنید؟

یک توده کیستیک با دیواره ضخیم واکوژن به ابعاد فلان 

وحجم فلان سی سی در سطح تحتانی تخمدان راست که در بررسی کالر. داپلر دارای فلوی محیطی افزایش یافته با مقاومت پایین میباشد 

توده مذکور مطرح کننده جسم زرد بارداریست 

با این حال با توجه به تندرس لگنی سونوی واژینال جهت بررسی حاملگی خارج رحمی هم توصیه میشه 

ابتدای سونو هم ساک حاملگی داخل رحم و دیده 

با فتال پل جنین 

فقط قلب هنوز نشنیده صداشو امروز

که دکتر نوشته ممکنه بخاطر کوچک بودن جنین باشه

چون هنوز پنج هفته و چهار روز هست رفته سونو

یکی که واقعا کار بلده تفسیر کنه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

فکرکنم یه خارج رحم داری با یکی داخل رحم عزیزمبرا همین نوشته بررسی سنو خارج از رحمیانشالله که خارج از ...

عزیزم اگر یکی خارج رحمی باشه باید بره هردو جنین چه اونی که داخله چه خارجه رو هردو رو در بیاره ؟البته دکتر نوشته با توجه به تندرس لگنی یعنی درد لگن اون سونوی واژینال پیشنهاد میشه

عزیزم اگر یکی خارج رحمی باشه باید بره هردو جنین چه اونی که داخله چه خارجه رو هردو رو در بیاره ؟البته ...

عکس سنوتو بفرست

اولش نوشتی که یه توده کیست مانند

در ادامه گفته توده مذکور مطرح کننده جسم زرد هست

ممکنه یا همون کیست باشه که توی تخمدان زرده یا واقعا جنین باشه.الان درد نداری؟

کاربری قبلیم پرید🥲

عکس سنوتو بفرستاولش نوشتی که یه توده کیست ماننددر ادامه گفته توده مذکور مطرح کننده جسم زرد هستممکنه ...

نه گلم واسه دوستمه 

مثل خواهرمه...تو سونوش نوشته یک ساک حاملگی داخل حفره رحم مشاهده شد با فتال پل ( همون جنین) اما قلب و نشنیده که دکتر سونو نوشته ممکنه بخاطر کوچک بودن جنین باشه چون دوست من هفته پنج و چهار روزشه رفته سونوی شکمی..جفت و همه چی زده نرمال //// منتها برای درد لگن که دوست من میگه من اصلا به دکتر سونو نگفتم درد لگن دارم فقط گفتم پهلوی چپ و راستم درد داره/// که تو سونو نوشته به علت تندرس لگنی همون فکر کنم درد لگنی برای خارج از رحمم بررسی بشه مثلا یه بارداری همزمان//// ولی نکته مهم دوست من سمت راستش تخمدان راستش توده کیستیک که دکتر نوشته این توده همان جسم زرد بارداری هست و الان امروز دوستم فهمید دقیقا درد تخمدان راستش همین توده جسم زرده/// اما دوست من میگه تخمدان چپش هم همین درد و داره دقیقا مثل تخمدان راست/// یعنی میگه مطمئنم هر اتفاقی در تخمدان راست افتاده در چپ هم افتاده »/ چون به هیچ پهلویی نمیتونه راحت بخوابه..من خودم فکر میکنم هر دو تخمدان تخمک آزاد کرده بودم چون بتاش هم بالا بود و ممکنه دو قل باشن اما امروز فعلا یک ساک دیده شده اما واقعا تخمدان چپش هم مثل تخمدان راستش درد یکسان و مشابه داره