2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اصلا حسابشون نمیکنم

نه سواد دارن

نه تربیت بلدن

نه شخص برجسته ای اند

یه پول مفت دارن که خودم اگر داشتم بهتر میدونستم چه کنم

من یه زن موفقم که قدر داشته هامو میدونم و برای رسیدن به خواسته هام تلاش میکنم....پیش به سوی خوشبختی
هرچی بلاگرا تبلیغ کردن دقیقا از همون فرار کنین.خصوصا چیزایی که مربوط به سلامتیتونه. مثل پودرای چربی ...

اره قرصای لاغری همشون تبلیغ میکنن اون زنه منا که ترکیست هی تبلیغ الکی میکنه ولی کامنتاش همه نوشتن دروغه لاغر نشدن

نخریدم یا تاریخ گذشتس یا فیک و قلابی 

حتی لایک و فالوشون نمیکنم انرژی منفیشون میاد تو زندگیمون 

همین بلاگرا گند زدن به روحیه و اعصاب مردم با نشون دادن قسمتهای خوشگل زندگیشون و حسرت دادن مردم در گرانی 

اصلا تبلیغاتشونو رد میکنم بره از پیجایی که تبلیغ میکنن خرید نمیکنم

منم تاحالا ازشون خرید نکردم اما جالبه برام مگه هر تبلیعشون چقدر برای فروشنده سود داره که دایم در حال تبلیغ گرفتن با پولای ملیونین

نخریدم یا تاریخ گذشتس یا فیک و قلابی حتی لایک و فالوشون نمیکنم انرژی منفیشون میاد تو زندگیمون همین ب ...

اره والا قبول دارم هرکدوم یه شوهر گرفتن دستشون چس نمک بازی و رقص و سوپرایز الکی

من اصلا حسابشون نمیکنمنه سواد دارننه تربیت بلدننه شخص برجسته ای اندیه پول مفت دارن که خودم اگر داشتم ...

دقیقاً

من بعضی وقتا میگم چرا به جای ادمای تحصیل کرده با سواد موفق و مفید مردم اینا رو دنبال و بالا میبرن