2777
2789
عنوان

روابط

| مشاهده متن کامل بحث + 294 بازدید | 32 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره توذات آدم بایدباشه ،من یکیومیشناسن هی نمک میریزه اما هرگزتودل کسی جانمیشه دقیقا طرف مقابل بکی دی ...

مثال همين كسيو كه ميگي ميشه اقاي مهران مديري رو زد

ولي تو جمع ما دوستا همه يه هنري يه شخصيتي واسه خودمون داريم كه جذاب باشيم

زورم ميگيره تو جمع رو در رو همه همديگرو خوب تحويل ميگيريم ولي تو مجازي و موقع برنامه ريزي ها فقط واسه اون يه نفر همه تره خرد ميكنن!!!!

تا حدودي اره ولي مثلاً تا اون شخص يه برنامه اي تعيين ميكنه بقيه سريع نظر ميدن اوكي ميشن ولي كافيه من ...

منم جزو دسته دومم ... یه مدت اذیت میشدم... اما الان تابع جمعم و خودمم نظر اون شخصو میپسندم...با یه مقدار روابط اجتمایی بیشتر و زرنگ جلوه دادن خودتون شاید اوضاع بهتر بشه...

متاسفم ویل اما هر بازی ای یه پایانی داره...
منم جزو دسته دومم ... یه مدت اذیت میشدم... اما الان تابع جمعم و خودمم نظر اون شخصو میپسندم...با یه م ...

اره منم اصلاً ناراحتيمو نشون نميدم وقتي همديگرو ميبينيم خودمو خوشحال نشون ميدم ولي واقعاً واسم سواله هم ادم غبطه ميخوره هم حسادت ميكنه به اون فرد كه خب ظاهري ، رفتاري شباهت هاي زيادي هست پس چرا انقد فرق گذاشته ميشه!

مثال همين كسيو كه ميگي ميشه اقاي مهران مديري رو زد ولي تو جمع ما دوستا همه يه هنري يه شخصيتي واسه خ ...

من ازنزدیکانم اینطور هستن ،خیلی خوبه خدایی هرجامیرن کارشون راه می افته،منکه اینطور نیستم متاسفانه

❤️لایکم نکن مهربون❤️  

افرادی هم که به اون فرد توجه میکنن مهمن... فکر میکنم دلایل این امر برمیگرده به ناخود آگاه و ژنتیک و چیزهایی که مربوط به هزاران سال پیشن...

افرادی هم که به اون فرد توجه میکنن مهمن... فکر میکنم دلایل این امر برمیگرده به ناخود آگاه و ژنتیک و ...

البته يه چيزي هست حس ميكنم يه وقتايي يه حسادت هايي هم هست اين وسط كه بعضي جاها تو نگاهشون حس ميكنم شايد همين حسشون باعث ميشه از ادم دور بشن و به ديگري جذب بشن چون اون حس اذيت كننده رو ندارن

مثلا شاید براتون جالب باشه که وقتی دونفر برای اولین بار همو میبینن اولین چیزی که به ذهن هردو طرف میاد و حتس خودشونم نمیدونن اینه که آیا این فرد حیات منو تهدید میکنه؟ بعد از اون آیا برام سودی داره؟ اینا از انسان های اولیه به ما رسیده...

میدونی چیه ذات خیلی مهمه..اینجور ادما خوش ذاتن. تو وجودشون بدخواهی و حسادت نیس.اینحور ادما اعتماد به نفس هم دارن چون اونقدر خودشونو کامل میبینن که به جایی برای حسادت و بدخؤاهی بقیه نمیزارن. ما ادما بصورت ناخواگاه متوجه ذات طرف مقابل میشیم. البته اصلا منظورم این نیس که شما خدایی نکرده خوش ذات نیستی.کلی گفتم

مثلا شاید براتون جالب باشه که وقتی دونفر برای اولین بار همو میبینن اولین چیزی که به ذهن هردو طرف میا ...

درسته خيلي روانشناسيه اين موضوعات

ولي در كل من بيشتر جاها تلاش كردم حس حسادت كسيو تحريك نكنم يا حرفي نزنم كسي اذيت بشه ولي اخرشم اونجور كه بايد گرم و هميشگي روابطم پيش بره نبوده