ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
اخه چون خودش دوسال بیشتر تواون مهد میره میگه نه مامان ما نباید زور بگم با فلان حرف بزنیم چون ممنوعه ...
خب وقتی اون پسره زور میگه دیگه کاریش نمیشه کرد اگه اون مهد این قوانین گزاشته پس جلوی اون پسر زورگو رو هم بگیره اگه نمیتونه پس بچه ها خودشون باید نزارن پرو بازی دربیاره
اخه چون خودش دوسال بیشتر تواون مهد میره میگه نه مامان ما نباید زور بگم با فلان حرف بزنیم چون ممنوعه ...
ببین بستگی داره اذیت کردنش در چه حدی باشه . من توی مدرسه یه پسر شر بود که اذیت میکرد پسرم رو ، ۵ سالش بود اون موقع ، اول گذاشتم به عهده خودش ولی وقتی درگیری فیزیکی شد خودم رفتم مدرسه تذکر دادم به معلم و ناظم ، تهش هم یه بار یقه اون بچه رو گرفتم و مستقیم دعواش کردم ، دیگه حل شد ولی اگه برخورد فیزیکی نباشه یا یه جوری که ببینم خیلی به روحیه بچم داره فشار میاد میذارم خودش حلش کنه .
وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
ببین بستگی داره اذیت کردنش در چه حدی باشه . من توی مدرسه یه پسر شر بود که اذیت میکرد پسرم رو ، ۵ سال ...
نه فیزیکی نبوده اما بچه پنج سالشه رو اعصابش میره اذیتش میکنه عصبیش میکنه حتی معلمشونم متوجه شده مبخام با مشاور و مدیر صحبت کنم تا با خانواده اون بچه حرف بزنن اینکه خودمون مستقیم بخاییم بچه دیگری رو دعوا کنیم ک نمیشه
بگو دستاشو محکم بگیر فشار بده تو چشاش زل بزن و با اخم بگو دیگه دور و بر خودم نبینمتاااا بعدشم یکم به سمت عقب هلش بده خیلی کم ، و بلافاصله نگاهش رو برگردونه و دیگه بهش نگاه نکنه
خودت چند بار باهاش نقش بازی کن تا یاد بگیره
کاربرا یه دقیقه به خدا واگذارم نکنید ببینم دارم چیکار کنم😂وقتی کم میاری توی تاپیکای من نگرد اونایی که میبینی فان هستن ، بری لحن پست هامو بخونی متوجه میشی😁پس زور الکی نزن دنبال اهرم فشارم نگرد اگه بلدی با منطقت جواب بده اگرم بلد نیستی با ریپلای نکردنت خوشحالمون کن😘پسرا به من درخواست دوستی ندین پسرِ نینی سایتی کنسله🎀 اینم دستمال برای پاک کردن اشک هاتون🧻
نه فیزیکی نبوده اما بچه پنج سالشه رو اعصابش میره اذیتش میکنه عصبیش میکنه حتی معلمشونم متوجه شده مبخا ...
حتما صحبت کن . من وقتی مستقیم دخالت کردم که قبلش چند بار با معلم و ناظم و مدیر صحبت کرده بودم و اونا هم به خانواده اون پسر تذکر داده بودن ولی حل نشده بود ، واقعا مجبور شدم دیگه خودم حال بچه رو بگیرم چون رسیده بود به کتک خوردن الکی بچه من
وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم