2777
2789

دخترم میگه مامان من نماینده کلاسمون شدم بچه ها به حرفم گوش نمیدن معاون میاد یقه منو میگیره چیکارکنم؟

بچم ازین دفترام درست کرده🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو تو خودت از پس بچه ها بر نمیای بعد انتظار داری من ساکتشون کنم خانم معلم 😁

کاربرا یه دقیقه به خدا واگذارم نکنید ببینم دارم چیکار کنم😂وقتی کم میاری توی تاپیکای من نگرد اونایی که‌ میبینی فان هستن ، بری لحن پست هامو بخونی متوجه میشی😁پس زور الکی نزن دنبال اهرم فشارم نگرد اگه بلدی با منطقت جواب بده اگرم بلد نیستی با ریپلای نکردنت خوشحالمون کن😘پسرا به من درخواست دوستی ندین پسرِ نینی سایتی کنسله🎀 اینم دستمال برای پاک کردن اشک هاتون🧻

نمیبینم چی نوشتهبهش بگو اسم بدا رو بنویسه بده به ناظم یا واسشون منفی بذاره تو دفتر انظباطیانظباطشون ...

الان همه کاره کلاسه بقول خودش هرچی بچه ها میگن رعایت می‌کنه صندلی دست چپ صندلی دست راست

سر کلاس بگو بازی کنن این بازی که میگه یه تخم دارم چند تا تخم میذاره بعد باید عدد بگن اینجوری کلاس ساکت میشه و هرکس فقط تو نوبت خودش حرف میزنه ، حرف زدنم ک دیگه داد و بیداد نیس ک سر و صدا کنه

کاربرا یه دقیقه به خدا واگذارم نکنید ببینم دارم چیکار کنم😂وقتی کم میاری توی تاپیکای من نگرد اونایی که‌ میبینی فان هستن ، بری لحن پست هامو بخونی متوجه میشی😁پس زور الکی نزن دنبال اهرم فشارم نگرد اگه بلدی با منطقت جواب بده اگرم بلد نیستی با ریپلای نکردنت خوشحالمون کن😘پسرا به من درخواست دوستی ندین پسرِ نینی سایتی کنسله🎀 اینم دستمال برای پاک کردن اشک هاتون🧻