2777
2789
عنوان

خیلی نصبت به شوهرم دلزده شدم

485 بازدید | 58 پست

اصلا این حالت و دوست ندارم  اوایل خیلی دوسش داشتم به مرور ی سری رفتارا ازش دیدم ی سری بلاهای بد سرمون اومد ی سری اتفاقا هم مقصر مامانش بود ی سریم خودش همه این اخلاقاش رو هم روهم جمع شدم که کمکم دلمو زد اصلا اون حسی که از اول نصبت بهش داشتمو ندارم حس میکنم دیگه دوسش ندارم و خیلی ناراحتم که اینطوری زندگی میکنیم. چرا زندگی همیشه باید بزنه ادمو نمیدونم چوب چیو میزنه

چند ساله ازدواج کردی؟

به لحظه ای فکر می کنم🍁🍁🍁که بعد از هر بار اشک ریختن🍁🍁🍁صورتم را با دستان خودم پاک می کنم🍁🍁🍁خودم را مرتب می کنم 🍁🍁🍁و به زندگی ادامه می دهم🍁🍁🍁به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم 🍁🍁🍁و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی 🍁🍁🍁و گذشتن عمری که از شما چه پنهان 🍁🍁🍁به فردایش هیچ اعتباری نیست🍁🍁🍁 و در همان لحظه نفسی می کشم🍁🍁🍁هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم 🍁🍁🍁و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند🍁🍁🍁و ادامه لحظه های باقی را 🍁🍁🍁 نوش جان می کنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چراخیانت کرده؟

نه خیانت نکرده ی لحظه بمون لینک اون تاپیکمو الان میزارم ولی شروع دلسریم وقتی بود که از لین موضوع باخبر شدم  دست کمی از خیانت نبود  ولی جدا از این قضیه بعد اون خیلی بلاها سرمون اومد شاید نمیومد اینقدر ازش دلسرد نمیشدم

کم نیار

منم قبلا اینطوری شده بودم سر یه قضیه هایی

فکر میکردم دیگه نمیتونم دوسش داشته باشم ولی کم نیاوردم ادامه دادم سعی کردم دیگه پیگیر چیزی نشم ک اگه بفهمم حالم رو بد کنه و حسمو بهش کم کنه

بی اهمیت شدم یکم و محبت کردم و در مقابل محبت دیدم کم کم درست شد تقریبا مثل روز اول خدارشکر

انشالله برای شمام درست میشه کم نیار

کم نیارمنم قبلا اینطوری شده بودم سر یه قضیه هاییفکر میکردم دیگه نمیتونم دوسش داشته باشم ولی کم نیاور ...

چجوری تونستی پیگیرش نشی؟

میشه بگی

چون من خیلی ب همه چی گیرمیدم

دوست دارم این اخلاقموبذارم کنار چون خودمونابودمیکنم فقط اون هرکاری ک دلش بخوادومیکنه وفقط من ایم وسط زجرمیکشم

چراخیانت کرده؟

تتاپیکی که برات فرستادمو بخون از وقتی که فهمیدم کلا حسم نسبت بهش عوض شد دیدم تعغیر کرد نسبت بهش ولی جدا از اون اخلاقاشو ی سری چیزاش به مرور بیشتر دلزم کرد شاید اگه سر چیزای ذیگه خپب بود این قضیرو فراموش میکردم

کم نیارمنم قبلا اینطوری شده بودم سر یه قضیه هاییفکر میکردم دیگه نمیتونم دوسش داشته باشم ولی کم نیاور ...

خدارپسکر که خوب شدید

ی پقتایی نمیتونم محبت کنم چون ی سری رفتاراشو میبینم دلم نمیخواد بهش محبت کنم ولی بدی هم نمیکنم 

حوصله و صبر میخواد خیلی وقتا حوصلم نمیکشه

خدا کمکت کنه عزیزم انشالله موفق باشی توی زندگی 🫂💙🥲 

براتون دعا می‌کنم

گلم من از خدا میخوام خودش یه خوشبختی بزاره سر راهت توی زندگیتون عاقبت بخیر شی الهی آمین 💙🫂 موفق باشید 

به درگاه خدا نا امید نشو انشالله کلی اتفاق های شیرین برات بیوفته همیشه سلامت باشی خوشحال باشی هیچ وقت ناراحتی سراغت نیاد یه من خیلیییییی برات دعا میکنم به هر چیزی که توی دلت هست بهش برسی و خدا کنارت باشه از هر اتفاق بد دور باشی برات صلوات می‌فرستم خودتو هیچ وقت توی زندگی خودتو ناراحت نکن شاید اون بالا سری یه صلاحیت دونسته می‌دونی چرا ؟ قطعا لیاقت تو بهترین ها هست خواهرمن شاید خدا خواسته چیزی نصیبت کنه که حتی انتظار شم نداشتی من خدا رو برات صدا زدم که یارت کنه الهی آمین امیدوارم همیشه خوشحال باشی و هیچ وقت تاپیک ناراحتی نزنی و غم دورت نیاد آمین 😘 ❤️🧡💛💚💜🤍🌼🌻🏵️💐🌹

خدا به حق آبروی زهرا کمکت کنه دست تو بگیره الهی آمین 🤲🏻🧡🍂 امیدوارم خیلی‌ زود به مراد دلت برسی بهترین ها رو از خدا میخوام بهت به حق امام زمان امیدت به خدا باشه 🌺 برای منم دعا کنید خانوما دانشگاه قبول شم🙏🏻

فقط 36 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‹ برای ساختن آنچه، از تو ساخته نیست خدا را صدا بزن🤲🏻 ›برای رسیدن به آرزوم صلوات بفرستین امسال دانشگاه قبول شم🌸 باردار نیستم برای هدفم تیکر زدم .مدت زیادی در این تن نخواهید ماند، شریف زندگی کنید.