2777
2789
عنوان

خوشبختی

78 بازدید | 3 پست

خوشبختی به مال دنیا نیست  به ذات و وجود ادمه وگرنه خیلی ها با داشتن همین ها هم خوشبخت نیستن وقتی یاد بگیری با هر چیز کوچیکی تو زندگی خوشحال بشی و شاد باشی دیگه چیزی اذیتت نمیکنه ، نمیگم مال دنیا کلا مهم نیست چرا هست ولی اینکه طرف رو فقط به خاطر این چیزا خواست درست نیست 😊 انشاءالله خوشبخت باشن همه ی جوونا 😊 پیرو یه تاپیکی که کسی گذاشته بود اینو گذاشتم،  نظر شما چیه؟ 

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور کلبه ی احزان شود روزی گلستان غم مخور 😊😊

بنظرم اگر کسی بتونه بخونه دانشگاه مورد علاقه شو بره توی زمینه تحصیلی موفق باشه خیلی‌ عالیه یکی از آرزو های من اینه موفق شم داخل درسم و به خواسته های خودم برسم انشالله شما هم هر چی میخوای و توی دلت هست بهش برسی اره جدی همه چی مادیات نیست سلامتی هم خیلی مهمه امیدوارم هیچ وقت کسی مریض نشه و بد براش پیش نیاد الهی آمین دعای خیر هم جز خوشبختی محسوب میشه 🥺🥰💙🫂🌹♥️🌺

فقط 3 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگر زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم تو به جای من زندگی کن،به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی، روز های بی درد را زیستی برای من گریه نکن که من برای خود فراووان گریسته ام چاییت را بنوش و به یاد من،کیک نارنجت را بپز بدان که مرگ،مرا از رنجی بزرگ رهاند.

بنظرم اگر کسی بتونه بخونه دانشگاه مورد علاقه شو بره توی زمینه تحصیلی موفق باشه خیلی‌ عالیه یکی از آر ...

انشاءالله  😊 همه ی جونا خوشبخت باشن و به هر چی که صلاحشونه برسن همچنین

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور کلبه ی احزان شود روزی گلستان غم مخور 😊😊

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

انشاءالله 😊 همه ی جونا خوشبخت باشن و به هر چی که صلاحشونه برسن همچنین

به امید خدا 🤲🏻🌸🦋

فقط 3 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگر زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم تو به جای من زندگی کن،به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی، روز های بی درد را زیستی برای من گریه نکن که من برای خود فراووان گریسته ام چاییت را بنوش و به یاد من،کیک نارنجت را بپز بدان که مرگ،مرا از رنجی بزرگ رهاند.