2777
2789
عنوان

بی بی چک

131 بازدید | 16 پست

سلام دوستان من ده روز از آمپول HCG میگذره امروز تست زدم خیلی پررنگ بود ممکنه کاذب باشه کسی تجربه داشته 

معجزه گاهی آدم‌های هستند که خداوند سر راهمون قرار میدن

آره ممکنه کاذب باشه اثر آمپول تا دو هفته تو بدن هست زود تست زدی برا اطمینان یه هفته دیگه تست بده

پسر عزیزم❤️ تمام سختی هارو به جون میخرم تا تو سالم و سلامت باشی تو تمام امید و انگیزه من برا زندگی کردنی خیلیییی دوستت دارم امیدوارم وقتی بزرگ شدی تو هم منو دوست داشته باشی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احتمالش هست به خاطر امپول کاذب باشه دو روز دیگه تکرار کن

روز هفتم زدم منفی بود دو روزه دیگه بزنم اگه کاذب باشه کمتر میشه ؟

احتمالش هست به خاطر امپول کاذب باشه دو روز دیگه تکرار کن

روز هفتم زدم منفی بود دو روزه دیگه بزنم اگه کاذب باشه کمتر میشه ؟

عزیزم این نواری ها اصلا معتبر نیستن 

من یادمه ی مدت برای خنده حتی چندتا اقایون هم میزدن مثبت میشد 

درصد خطا بسیااار بالایی داره

فقط 21 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
عزیزم این نواری ها اصلا معتبر نیستن من یادمه ی مدت برای خنده حتی چندتا اقایون هم میزدن مثبت میشد درص ...

😂 جدی البته قطره چکونی هم زدم هاله داشت این خیلی پررنگ شد

فکر نمیکنم این کاذب باشه. اگه عجله نداری که هیچ ولی اگه عجله داری بتا بده خیالت راحت میشه

🥹 ان شالله عزیزم این‌طور باشه 

😂 جدی البته قطره چکونی هم زدم هاله داشت این خیلی پررنگ شد

من خودمم اوایل این نواری ها خیلی امید بهم میدادن 

میدیدم مثبت ذوق جیغ گریه بعد ازمایش میدادم منفی میشد 

دیگه پشت دستمو داغ کردم نواری بخرم 😁😁

فقط 21 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
من خودمم اوایل این نواری ها خیلی امید بهم میدادن میدیدم مثبت ذوق جیغ گریه بعد ازمایش میدادم منفی میش ...

بری شما هم خیلی پررنگ میشد یا در حد هاله بودن