2777
2789
عنوان

چیکار کنم

106 بازدید | 8 پست

با پسری که دلش جای دیگس(ولی تو رابطه نیستاا) الآنم فهمیده دختره نامزد کرده و حالش بده و ممکنه ترس از رابطه داشته باشه که یه وقت طرد بشه و.. یا ضربه بزنه به طرف ولی من دوسش دارررممم چیکار کنم که این ترسارو نداشته باشه و بیاد تو رابطه؟؟ 

بگید تروخدااا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب الآن چیکار کنم؟🚶🏻‍♀️

ولش کن بهش بگو منم فکر میکنم حق باتوعه...ببین چی میگه.این اداها چیه از خودش در میاره ترس از رابطه و طرد شدن؟!!همش باید نازشو بکشی حوصله داریا ادم قحطه مگه

از همه چیز خستم💔اکثر کامنتهای منو با لحن مهربون و بدون نیش و خشونت کلا بخون(⌒‐⌒)
ولش کن بهش بگو منم فکر میکنم حق باتوعه...ببین چی میگه.این اداها چیه از خودش در میاره ترس از رابطه و ...

بهش اینارو میگم، میگه که اگه فکر میکنی آسیب میبینی برو و فلان 

یعتی ترس از این داره که بهم آسیب نزنه یه وق؟

بهش اینارو میگم، میگه که اگه فکر میکنی آسیب میبینی برو و فلان یعتی ترس از این داره که بهم آسیب نزنه ...

چندسالشه؟تو دوستی بحث هست حرف هست  اینکه میگه اسیب ببینی شاید منظورش اینه که خودت داری قبول میکنی منو با این شرایطم بعدا اگه درخواست غیرمعقولی ازت داشته باشه نگی نه وفلان من بزداشتم از حرفاش اینه

از همه چیز خستم💔اکثر کامنتهای منو با لحن مهربون و بدون نیش و خشونت کلا بخون(⌒‐⌒)
چندسالشه؟تو دوستی بحث هست حرف هست اینکه میگه اسیب ببینی شاید منظورش اینه که خودت داری قبول میکنی من ...

۲۰سالشه. میگفت برو بیخیال من شو که آخرش مثل من نشی(چون خودش منتظر دختری که دوسش داره مونده بود ولی آخرش فهمید دختره نامزد کرده بخاطر این میگف)