2777
2789
عنوان

چه کلاسی برم

117 بازدید | 12 پست

من دانشجو هستم و یه پس انداز محدودی دارم ... حس ناکافی بودن دارم میخوام چندتا چیز یاد بگیرم واسه اینده به دردم بخوره مثلا کامپیوتر یا حرفه ی آرایشگاهی یا زبان و... به نظر شما برم چیو یاد بگیرم اگه کسی هر هنری یا کلاسی رو دنبال کرده و موفق بوده ممنون میشم اینجا به اشتراک بزاره❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از بین همه حرفه های زیبایی شما پیشنهادتون مژه س؟

فقط پیشنهادی هنینه عزیزدلم عروس خاله من رفت آنقدر قشنگههههه این کار و البته خیلییییی کارش گرفت و از همسرش درآمدش زد بالاتر اگر برا درآمد میخایی 

اگر فقط میخایی یه هنری یاد بگیری برو رزین کاری عروسک روسی یا حنا سازی 

اگه پیاممو دیدی فقط ی صلوات برام بفرست چون حالم خیلی بده🥺

فقط پیشنهادی هنینه عزیزدلم عروس خاله من رفت آنقدر قشنگههههه این کار و البته خیلییییی کارش گرفت و از ...

اره خب میخوام یه چیزی یاد بگیرم بعدا بتونم درامد داشته باشم

زبان صد در صد 

کلاس کامپیوتر icdl اگه درست تایپ کرده باشم 

میتونی از توی اینترنت یادبگیری ولی زبان یا دوره مربوط به رشته بیشتر به در میخوره

تو بخواهی می شود🌱.. اگه سوالی در مورد زبان انگلیسی داشته باشید میتونم کمکتون کنم

زبانو باید برای ارشد هم بخونم به نظرت کدوم موسسه بهتره؟

کانون زبان میگن خوبه ولی نمیدونم من خودم خصوصی خوندن خصوصی هم تدریس میکنم تاثیرش بهتره تا گروهی برای بچه ها

تو بخواهی می شود🌱.. اگه سوالی در مورد زبان انگلیسی داشته باشید میتونم کمکتون کنم