2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برای من پشت سرهمن نظری ندارم بچه داری کلا سخته چه با فاصله چه پشت هم تنها مزیتش اینه دردسر بارداری و زایمان و یکدفعه می‌کنی و دوسه ساله جمعش می‌کنی و بعدش دیگه راحتی

البته بچه دوم من ناخواسته بود وگرنه به این زودی ها نمی‌آوردم و یا شاید اصلا

سلام بچه ها من مهدیسم آره من مهدیسم🥀 میناب۱۶۸🖤 هلـــه نومید نباشی که تو را یـــار برانـد ،گـــرت امروز براند نه که فـــردات بخواند، در اگــر بر تو ببندد نـــرو و صبر کن آنجا، ز پس صبــر تو را او به سر صـدر نشـاند، و اگــر بر تو ببندد همه ره ها و گـذر ها، ره پنهـــان بنماید که کس آن راه نـداند

به خودتون کارتون زندگیتون میرسید یانه

با برنامه ریزی و یکم سخت گیری به خودم آره البته کوچولو تر که بودن الان وقت آزاد بیشتری دارم پنج ساله و سه ساله هستن

سلام بچه ها من مهدیسم آره من مهدیسم🥀 میناب۱۶۸🖤 هلـــه نومید نباشی که تو را یـــار برانـد ،گـــرت امروز براند نه که فـــردات بخواند، در اگــر بر تو ببندد نـــرو و صبر کن آنجا، ز پس صبــر تو را او به سر صـدر نشـاند، و اگــر بر تو ببندد همه ره ها و گـذر ها، ره پنهـــان بنماید که کس آن راه نـداند

با برنامه ریزی و یکم سخت گیری به خودم آره البته کوچولو تر که بودن الان وقت آزاد بیشتری دارم پنج ساله ...

من ۲۳سالمه همه میگن بیارتاتو ۲۶ ۲۷سالگی دیگه وقتت برای خودت باشه موندم 

من ۲۳سالمه همه میگن بیارتاتو ۲۶ ۲۷سالگی دیگه وقتت برای خودت باشه موندم

الان یه دونه داری چند سالشه؟

شرایط خودتو بسنج بابا به دیگران گوش نکن

سخته من خودم ترجیحم این بود که با فاصله باشن