2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهر من مورفولوژی تحرک تعداد جهش مشکل داشت تا قبل درمان بله دو تا سقط داشتم بخاطر مورفولوژی ولی بعد درمان هر دو تا بچه م رو با اقدام اول باردار شدم 

اصلا فکرتو مشغول نکن فقط پیگیر درمان باشید

یه سری کارا هست که میتونی انجام بدی اثر خیلی خوبی میذاره سیوش کرده بودم پیداش کنم می‌فرستم برات 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

کارایی که میگم رو سه ماه انجام بدید بعد توقع اثر داشته باشید برای تقویت اسپرمی که مورفولوژی تعداد جهش حرکت مشکل داره :

خوردن ترکیب گرده نخل نر و عسل هر روز صبح یه قاشق

خوردن ترکیب سیاهدونه ساییده نشده و عسل هر روز صبح یک قاشق

خوردن کاسنی هر روز

خوردن چهارده تا بادوم هر روز

خوردن روزی یک الی دو قاشق سویق سنجد هر روز بهتره خالی خالی ناشتا خورده بشه ولی اگر نمیتونه بریزه توی معجون یا شیر

خوردن معجون هر روز یا یه روز در میون که از اینا درست شده: شیر خرما عسل شیره موز گردو بادوم گرده نخل نر پودر نارگیل سویق و...

خوردن صبحانه ها یه پیاز خرد شده که توی روغن زیتون تفت دادی و یه تخم مرغ محلی روش شکستی

ترکیب ۲۵ گرم ژل رویال و نیم کیلو عسل و خوردن روزی یک قاشق

خوردن ویتامین ای

خوردن هر روز قرص well man تا سه ماه (دوره سه ماه ش باید کامل بشه ) پنتوکسی فیلین و کلومیفن هم متخصص اورولوژی تجویز می‌کنه داروهای خیلی خوبی ان ، برای خودت هم میتونی ول وومن بگیری خیلی خوبه

اکثرشون رو میتونی به اندازه مصرف یک هفته درست کنی بذاری یخچال صبح به صبح بخوره

کارایی که من مطمئنم اگر نگم صد در صد حداقل هفتاد درصد اثر دارن اینا هستن

حذف آب داغ از حمام و دستشویی

حذف شورت تنگ و پوشیدن شورت گشاد (شورت تنگ بیضه رو گرم می‌کنه بیضه گرم باشه اسپرم های سالم از بین میرن)

ماساژ بیضه ها با یخی که توی کیسه فریزر گذاشتی

و بعد ماساژ بیضه با روغن زیتون و بعدش اقدام

مسأله مهمی هم که بااااید روش تاکید داشته باشید نداشتن استرس هست نه خودت نه شوهرت نباید استرس داشته باشید استرس همیشه همه چیزو خراب می‌کنه آروم باشید و بدونید خیلیا مشکل اسپرم داشتن و ازش عبور کردن واسه خودتون گنده نکنید مسأله رو با آرامش درمان رو تکمیل کنید

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

شوهر من مورفولوژی تحرک تعداد جهش مشکل داشت تا قبل درمان بله دو تا سقط داشتم بخاطر مورفولوژی ولی بعد ...

این  شکل ظاهری  اسپرم‌نرماله ولی تعدادشو زده ۴ میلیون و سرعت ۲۰ درصد 

به هیچ وجه به شوهرت استرس نده واقعا هیچی نیست به لطف سبک زندگی ها خیلیا مشکل اسپرم دارن 

من برای اینکه بدونم کارایی که داریم میکنیم اثر داره یا نه یه آزمایشی انجام میدادم که شوهرم نمی‌فهمید 

هیچ جا علمی ثبت نشده منم از نی نی  سایت خونده بودم ولی برای امیدواری خودم انجامش میدادم 

یه لیوان یه بار مصرف شیشه ای توی حموم بذار بعد از اقدام توی اون لیوانه رو آب بریز اگر همه اسپرم ها روی آب شناور شد یعنی وضع چندان خوب نیست اگر به سمت وسط ها اومد یعنی قابل قبوله اگر تا ته رسید یعنی خوبه 

توی این تایمی که کارایی که گفتم رو میکردیم من این آزمایشو هم انجام میدادم بی خبر از شوهرم و می‌دیدم هی داره میاد پایین تر اوایل همه ش روی آب شناور میموند

نه نگران نباشید،اسپرم مرد با یه دوره دارو و ویتامین و یه سری رعایت وصغیتش از این رو به اون رو میشه،مواردی که اون خانم بالاتر گفتن رو رعایت کنید ان شاءالله خیلی زود نتیجه میگیرید