2777
2789
عنوان

زندگیم سرد شده

| مشاهده متن کامل بحث + 434 بازدید | 29 پست

شوهرمنم دیر میاد شام میخوریم و می خوابیم ولی صبح زود پامیشیم تو تایم حاضر شدن وصبحانه خوردنش باهم صحبت میکنیم.

عزیزم ب این فکر کن ک اون برای رفاه شما این تایم زیادو میره سرکار مگه بدش میاد زود بیاد خونه ؟

با بچه هات شاد باش روزا برو بیرون برید تفریح اتفاقا خوبه که خونه نیست با خیال راحت هر کارب میخوایذبکن شوهر منم اینجوری منم قبلا فقط غر غرو غصه دیدم فقط دارم خودمو از بین می برم دیگه اهمیت نمی دم خودم برای خودم شادم بابچه هام از وقتی حساسیتمو کم کردم علاقم به شوهرمم بیشتر شد چون دیگه ایرادی ازش نمی گیرم خودم برای خودم ارزش   مزارم به خودم می رسم اعتماد به نفسمم رفته بالا

خدایا شکرت...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب ناخواسته پیش میاد دلم نمیخواد اما میشه

منم گاهی شوهرم ۱۲شب یا۱۱شب میاد،ولی خب چیکارکنه بیچاره،کارش زیاده....

یا مثلاجاریم اینا شاسی بلند دارن وخونه ۳خواب من باید خودمو باهاشون مقایسه کنم که پراید داریم وخونه کوچیک تر

همسرمهربونم💏چهل سال بعدجلوی آینه موهایم را شانه کنم..👵روسری آبی ام را بپوشم وآرام آرام بروم توی آشپزخانه..نگاهت کنم و بگویم :دیدی گفتم میان ..لبخند بزنی☺بگویی : چقدر قشنگ شدی😍یاد وقت هایی بیفتم که جوان بودم.👩ناراحت شوم که پیر شده ام 👵..زشت شده ام ..و تو باز بگویی با موهای سفید بیشتر دوستت دارم👵و من مثل بیست سالگی هایم ذوق کنم😍سر بزنم به قیمه ای که برای بچه هایمان پخته ام ..🍲بعد تو از نوه ی آخرمان بگویی.بگویی این فسقلی عجیب شبیه تو شده..من برایت چای بریزم.☕بچه هایمان بیایند.مدام بگویم :قند نخور آقا.چایی داغ نخور .. بذار سرد شه..تو لبخند بزنی☺من مثل چهل سال پیش شوم و جلوی بچه هایمان سرم را روی شانه ات بگذارم ..💑نوه هایمان را بغل کنیم .👶دخترهایمان سالاد درست کنند و غذا بیاورند ..پسرها سفره بیاورند و بشقاب بچینند..پسر اولمان بگوید :هیچی دستپخت تو نمی شه مامان..عروسمان خودش را برایش لوس کند و بگوید:پس دستپخت من چی ؟!پسرمان نازش را بکشد😍ما از حال خوششان ذوق کنیم ..زیر گوشت بگویم : مرد زندگی بودن را از خودت یاد گرفته.❤باز هم نگاه های مهربانت.👀و باز هم درد زانوهایم یادم برود ..بچه ها بروند خانه هایشان ..ومن از خوشحالی ده بار بمیرم که چهل سال است تو را دارم ..💏
منم گاهی شوهرم ۱۲شب یا۱۱شب میاد،ولی خب چیکارکنه بیچاره،کارش زیاده.... یا مثلاجاریم اینا شاسی بلند د ...

خب حداقل شما خونه از خودتون من مستاجر هرماه کلی اجاره میدیم

خب حداقل شما خونه از خودتون من مستاجر هرماه کلی اجاره میدیم

به بقیه نگاه نکن،دعاکن ازخدا بخواه‌،انشالله هرچی زودتر خونه داربشین

همسرمهربونم💏چهل سال بعدجلوی آینه موهایم را شانه کنم..👵روسری آبی ام را بپوشم وآرام آرام بروم توی آشپزخانه..نگاهت کنم و بگویم :دیدی گفتم میان ..لبخند بزنی☺بگویی : چقدر قشنگ شدی😍یاد وقت هایی بیفتم که جوان بودم.👩ناراحت شوم که پیر شده ام 👵..زشت شده ام ..و تو باز بگویی با موهای سفید بیشتر دوستت دارم👵و من مثل بیست سالگی هایم ذوق کنم😍سر بزنم به قیمه ای که برای بچه هایمان پخته ام ..🍲بعد تو از نوه ی آخرمان بگویی.بگویی این فسقلی عجیب شبیه تو شده..من برایت چای بریزم.☕بچه هایمان بیایند.مدام بگویم :قند نخور آقا.چایی داغ نخور .. بذار سرد شه..تو لبخند بزنی☺من مثل چهل سال پیش شوم و جلوی بچه هایمان سرم را روی شانه ات بگذارم ..💑نوه هایمان را بغل کنیم .👶دخترهایمان سالاد درست کنند و غذا بیاورند ..پسرها سفره بیاورند و بشقاب بچینند..پسر اولمان بگوید :هیچی دستپخت تو نمی شه مامان..عروسمان خودش را برایش لوس کند و بگوید:پس دستپخت من چی ؟!پسرمان نازش را بکشد😍ما از حال خوششان ذوق کنیم ..زیر گوشت بگویم : مرد زندگی بودن را از خودت یاد گرفته.❤باز هم نگاه های مهربانت.👀و باز هم درد زانوهایم یادم برود ..بچه ها بروند خانه هایشان ..ومن از خوشحالی ده بار بمیرم که چهل سال است تو را دارم ..💏

زندگی خودتم با کسی مقایسه نکن منم قبلا فقط خودمو با دیگران مقایسه می کردم ولی انقد رو اعتماد به نفسم کار کردمدحتی اگه شرایتم از بقیه بدتر یعنی خونه نداریم وضعیت مالیمون بدتره ولی با این حالا جاریهام که خونه دارن پول دارن مثل چی بهم حسغدت می کنن چون به خودم می رسم شوهرمم با این که هزارو یگ مشکل داریم ولی بهم خیلیذاخترام می زاره چون من بهش احترام می زارم حرفای خاله زنک خونمو اصلا پیش کسی نمی گم هر کس احترامذبزاره میزارم نزاره نمی زارم با این که خیلی تنهام مادر ندارم خواهر ندا رم ولی محبت گدایی نمی کنم از کسی 

خدایا شکرت...

به چیزهای مثبت زندگیت فکر کن ازبس نشستی به چیزهای بد فکر می کنی همین میشه دیگه مثلا خیلی ها بچه ندارن حاضرن کل زندگیشونو بدن تا یه بچه از خودشون داشته باشن- یا خیلی ها شوهرشون کار ندارن میگن کاش شوهرما از صبح تا شب کار کنه اصلا هم با من حرف نزنه- یا یه عده همه چی دارن شوهر بد اخلاق بد دهن کتک زن دارن حاضرن شوهراشون اصلا خونه نباشه مدیر خونه شما هستین شما ستون این خونه اید نریزید سریع مدیریت کنید واسه روزهای تعطیل برنامه ریزی کنید واسه خودتون برنامه ریزی کنید خوشی هاتونو متکی به شوهرتون نکنید همینجوری الکی خوش باشین نمیشه واقعا

نگین ای خداااااااااااااااااا مشکل دارم بگین ای مشکل خداااااااااااااااااااااا دارم

عزیزم همه ما این روزا رو گذروندیم و میءذرونیم .مگه چقد میخوایم زندگی کنیم ک زندگی رو برای خودمون تلخ کنیم ساده بگیر زندگی رو .با چیزای کوچیک خوشحال باش.خودت تو روز برو بیرون.کارایی ک دوست داری تو روز بکن این باعث میشه کلی انرژی بگیری وقتی تو انرژیت بالا باشه این انرژی خواه ناخواه وارد زندگیت میشهوباعث میشه ب مرور زندگیت از یکنواختی دربیاد