2777
2789
سلام ...شما میگرنتون خوب شد؟؟ام آرای دادید خب جوابش چی بود ؟

سلام عزیزم ببخش دیرچک میکنم خداروشکرخیلی بهترم ام آی آر میگرن تنشی رو نشون داد دارو میخورم حدود۷۰درصد بهترم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم ببخش دیرچک میکنم خداروشکرخیلی بهترم ام آی آر میگرن تنشی رو نشون داد دارو میخورم حدود۷۰درص ...

سلام...خواهش میکنم...خب توروخدا یعنی توی برگه گزارش ام آرای تون نوشته میگرن دارید ؟چندوقته دارو میخورید؟

توروخدا میشه بگید علایمتون چه شکلی بود؟

کل گردن به بالام جوری درد داشت که تارمیدیدم تهوع شدید ومعده دردی که به پشتم میزد وروزی اقلا ۲۰تامسکن میخوردم بازم ساکت نمیشد درد حتی توگوشامم بود

سلام...خواهش میکنم...خب توروخدا یعنی توی برگه گزارش ام آرای تون نوشته میگرن دارید ؟چندوقته دارو میخو ...

تایادمه دارو ومسکن میخوردم بعدفوت مادرم ۴سال ونیمه هرروز درد دارم تا الانم درد دارم همین الان دوتااستامینافن۵۰۰وسوماتریپتان خوردم داره ساکت میشه

همه چیزو نشون میده ولی نوارمغزعروق روبهترنشون میده من سمت چپ مغزم رگاش یه مقدارمشکل داشت دکترگفت مهم ...

توروخدا میشه بگید سمت چپ گفتن چه مشکلی داره ؟منم گفتن سمت راست کمی کوچیکه رگم اما مهم نیست و گفتن میگرنه منم 

توروخدا دکتر شما نگفتن که لازمه بازم چندوقت یکبار ام آرای اینا تکرار کنید یا نه ؟

نه خواهرمن اگه هرکس اینوگفته هیچی سرش نمیشه ام آی آر اشعه داره یک بارشم مجبورباشن میدن ببین من آنلاین ویزیت شدم اپلیکیشن دکترساینا با دکترشکیبا احمدی مغزواعصاب همه راضی هستن نصبش کن من نوشتمو میزارم برات بخون خودشم میگرن داره وارده خیلی من دیگه ۲ماه دیگه باید تماس بگیرم