2777
2789
عنوان

وام فوری

143 بازدید | 15 پست

سلام کسی تا حالا از بلو بانک یا این برنامه ها وام گرفته چطوریه شرایطش 

خدامنو خیلی دوسداره 💕من خیلی خوشبختمممم💖 به همه آرزوهام رسیدممممممممممم💕 اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم💚برا خوشبختیم صلوات گفتی بگو منم برات بگم تو تاپیکم واسه ازدواج وعاقبت بخیر و  رفتگان و... ختم میگیرم اسمت رو بگو به نیتت بخونم 💋التماس دعا مهربونای من💕💓لطفا تاپیکایی که مال ختم نیست رو برام گزارش بزن پاک شن مرسیییی

لطفا اگ میتونید راهنمایی کنید 😭تو شرایط بدیم

خدامنو خیلی دوسداره 💕من خیلی خوشبختمممم💖 به همه آرزوهام رسیدممممممممممم💕 اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم💚برا خوشبختیم صلوات گفتی بگو منم برات بگم تو تاپیکم واسه ازدواج وعاقبت بخیر و  رفتگان و... ختم میگیرم اسمت رو بگو به نیتت بخونم 💋التماس دعا مهربونای من💕💓لطفا تاپیکایی که مال ختم نیست رو برام گزارش بزن پاک شن مرسیییی

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

باید گردش حساب داشته باشی

تاحالا پول تو اون حساب نداشتم نمیشه وام بگیرم؟؟؟؟

بلو بانک باید سه ماه پول بخوابونی بعد میانگین میگیره حداکثر ۱۰ میلیون وام می ده اما با شود ۲۴ درصد ک ...

توش پول نداشتم نمیشه الان بگیرم ینی؟

بلو بانک باید سه ماه پول بخوابونی بعد میانگین میگیره حداکثر ۱۰ میلیون وام می ده اما با شود ۲۴ درصد ک ...

خالم گفت من 8 میلیون وام گرفتم 400 تومن سود دادم

آنچه هرگز مهم نبود ؛ حال ما بود 🖤

توش پول نداشتم نمیشه الان بگیرم ینی؟

توی ویپاد فقط بدون پول خوابوندن می تونی وام بگیری اونم فقط یه میلیون 

حالا شاید بانک های دیگه ای هم باشه که من اطلاعات نداشته باشم بیشتر تحقیق کن

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز