2777
2789
عنوان

کیا بیبی فیسن

102 بازدید | 13 پست

بچه ها چیکار میکنید سنتون بره بالا 

و سن واقعی خودتون و نشون بدین؟ 

به نام خدای رنگین کمان ...🖤 مگه میره بیرون از سرم صدا ........ 🖤 تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است دل من پیش غریبیست که نامش وطن است

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

هر کاری کنی بازم همونه آنچنان فرقی نداره ولی آرایش با رژلب تیره یه کم سن رو بالاتر میبره یا رنگ موی بلوند 

ولی من خودم رنگ مو عسلی روشن گذاشته بودم بازم فرقی نکرد همون جملات رو میگفتن بهم

😂 من دوست دارم بیبی فیس بودنم تلاشی برا تغییرش نمیکنم

تا یه جایی خوبه 

ولی از یه جا به بعد میشی کراش بچه مدرسه ایی ها دیگه قشنگ نیست 😭😂

به نام خدای رنگین کمان ...🖤 مگه میره بیرون از سرم صدا ........ 🖤 تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است دل من پیش غریبیست که نامش وطن است

هر کاری کنی بازم همونه آنچنان فرقی نداره ولی آرایش با رژلب تیره یه کم سن رو بالاتر میبره یا رنگ موی ...

موهای بلوند بهم نمیاد متاسفانه 

من چون بچ دارم هر جا ک برم ازم سوال شه کسی باور نمیکنه میگن با همسرت نامزدین یا دوست هستین با قسم وایه وعکس بچه هامو نشون میدم تا باورشون بشه میگن اصن بهت نمیاد  درحالی ک خودم حس میکنم قیافم بزرگ میزنه

با همسرم میگن دوست بعد با پسر برادر شوهرم جایی برم میگن همسرته مبگم ن بخدا همسرم سرکاره باایشون اومدم عصبانی میشم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا شکرت هرچی خیره سرراهمون قراربده🙏🤲

من ۳۲ سالمه چند روز پیش رفتم بینیمو عمل کنم دکترم گفت فکر کردم ۱۸ سالته 😅🫠

بنظرم رفتارت میتونه تاثیر گذار باشه 

یا اینکه من موهامو رنگ و لایت کردم یکم سنم رفت بالاتر ولی کلااا چون ریز نقش هستم سنم همیشه کمتر از سن واقعی بنظر میاد

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲
😂 وای پسرا ۱۶ ساله به من تیکه میندازه نمیدونن من یه پیرزن ۲۵ ساله ام 😂

وای منم 🤣🤣

موهای بلوند بهم نمیاد متاسفانه

ولی به نظرم ویژگی خوبیه من تا بیست سالگی از اینکه هعی بهم میگفتن کلاس چندمی واقعا ناراضی بودم چون دانشجو بودم ولی فکر میکردن دانش آموزم برام اصلا خوشایند نبود ولی الانکه ۲۶ سالمه میگم چقدر خوبه که بیبی فیس هستم .

بیشتر روی رفتارت کار کن وقتی رفتارت خانومانه و پخته باشه ولی ظاهرت جوان خیلی ویژگی خوبیه 

من ۳۲ سالمه چند روز پیش رفتم بینیمو عمل کنم دکترم گفت فکر کردم ۱۸ سالته 😅🫠بنظرم رفتارت میتونه تاثی ...

رفتارم سرده بیرون 

من پیش دوستام یه دلقک واقعیم ولی تو خیابون سر و سنگینم