2777
2789
عنوان

دوست روانیم

143 بازدید | 8 پست

سلام دوستم هر موقع با شوهرش دعوا میکنه میاد با من درد و دل میکنه منم همش جلوی خودمو میگیرم چیزی نگم اما مجبور میشم حرف بزنم.میگه میخوام طلاق بگیرم میره استوری خیانت و ... میزاره حالا شنیدم دوباره برگشته به شوهرش و بیو قلب گذاشته😐

منم گرفتم بلاکش کردم انقدر نیاد واسه من چرت و پرت بگه نظر شما چیه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حالمو بهپ میزنه با این کاراش خیلییی مودی روانیه بلاکش کردم از همه جا امیدوارم پیام نده

وقتی بلاکه نمیتونه پیام بده زنگ هم زد خونتون محل نزار

متاهل و متعهد آقایون سایت درخواست دوستی ندید لطفااااااا،اگه درخواستی ببینم ازش،کاربریشو میدم دست نینی یار تا کاربریشو مسدود کنن

دوستی یا دشمن؟نباید خوشحال باشی الان؟

چی میگی؟شوهرش ادم مزخرفیه در ضمن بمن چه ربطی داره میاد اینارو بمن میگه صدبار میگه میخوام طلاق بگیرم دوباره برمیگرده مسخره کرده رسما.

چی میگی؟شوهرش ادم مزخرفیه در ضمن بمن چه ربطی داره میاد اینارو بمن میگه صدبار میگه میخوام طلاق بگیرم ...

چرا مگه مسخره كرده؟ مگه قرار جدا شه با شما ازدواج كنه يا كاري چيزي داري كه معطل مونده تا تكليف اون مشخص شه؟ آدما ميان درددل ميكنن ديگه، شما فقط بايد بشنوي و تمام

چرا مگه مسخره كرده؟ مگه قرار جدا شه با شما ازدواج كنه يا كاري چيزي داري كه معطل مونده تا تكليف اون م ...

واسه من دردسر درست میکنه تو نی نی سایت نمیشه توضیح داد درک میکنم الان منظور من و نمیفهمید