2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این و مردد بودم خودم اما مادرشوهرم که میکنه گفتم چرا من خرج نکنم 😑😑😑

خب بقیه مورد با خودته 

ولی خط چشم و اصلا نزن خیلی بده .مطمعن باش بهد چند وقت دنبال این میری که پاکش کنی .

بازم بن مژه بهتره حالا

برایتان چنین آرزو میکنم آن زمان که در محشر خدا بگوید چه داشتی ؟حسین (ع)سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .❤️هر وقت مشکل و گره ای تو کارتون افتاد ،به حضرت رقیه دردانه ی امام حسین توسل کنید تا خداوند به واسطه ی ایشون گره از کارتون باز کنه .انشاءالله .🩷بهم گفت با این اوضاع گرونی هنوز هم پای آرمان های رهبرت هستی ؟گفتم به ما یاد دادن توی مکتب حسین 💔ممکنه آب هم واسه خوردن نباشه ❤️

نمیدونم عزیزم هر چی که خوب بشه دیگه

اگر میخوای بهت معرفی کنم اول بری بررسی بشی شاید اون چیزی که فکر میکنی لازم نباشه که انجام بدی

چون دکتر من که متخصص پوست مو و زیباییه از اوناست که اگر یه چیزی شما رو زیباتر کنه انجام میده الکی خرج روی دستت نمیذاره

وطن ای مادر غمدیده ام.......

ممنون میشم عزیزم‌

ببین خدماتش خیلی گرونه اما ویزیت و مشاوره رایگانه

میتونی بری و حتی هیچ کاری انجام ندی ، دستکم دستت میاد که چیکار کنی و چیکار نکنی چون واقعا صادقانه و حرفه ای نظر میده

دکتر مهدوی نیا

فکر کنم اسمش مصطفی ست

خط چشم دائم هم که اصلا و ابدا نزن که هزار بار پشیمون میشی

برای لیفت ابرو هم برو پیش دکتر محمدخانی، حضوری برو  ایسنتاش توی فیلم و عکس نشون نمیده اما بسیار بسیار حرفه ای بلفارو و لیفت انجام میده و خیییییلی هم قیمتش خوبه

قراره خودمم پیشش بلفارو انجام بدم، حضوری رفتم و افرادی که انجام دادن رو دیدم وای نتیجه عالی بود چون بخیه هاش لیزریه و ردش نمیمونه

وطن ای مادر غمدیده ام.......

خب با همین هم کلی تغییر می‌کنی خدایی کاشت ناخن و مژه اینا چیه من اصلا دوست ندارم

ناخن های خودم خوبه همیشه بهش میرسم اما یک دفعه میشکنه حالم و میگیره 

مژه رو منم دوست ندارم چون طبیعی کار نمیکنن 

2790
2778
2791
2779
2792