2777
2789

وای از وقتی کلیپ اون خانوم خارجیه رو دیدم یه خراش کوچیک دوی دستش بوده سگش لیس زده بود عفونت کل بدنش رو گرفته بود دستها وپاهای خانومه رو قطع  کرده بودن  مثل سگ ازسگ میترسم اون سگه هم خونگی بود 

خب وقتی شما دیگران رو از دادن سرپناه به یه حیوان بیچاره منع میکنید یعنی حیوان آزاریخودتون نگه نمیدار ...

سرپناه تو‌خونه آدم و زیر دست و پای آدم ؟

نمیشه جایی خارج از محل زندگی آدم باشه ؟.

بعدم چرا جمع می بندی؟ من کجا کسیو از چیزی منع کردم 

صلاح مملکت خویش خسروان دانند 

بسیار نادر هستند  کلماتی  که ارزششان از سکوت بیشتر باشد.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نظرت برا خودت محترمه نظرت از بیخ غلطهحیوون خدا باید آزاد باشه همین که حیوون تو قفس باشه یا تو بند ب ...

دقیقا

سگ های نگهبان گله و روستا هم ازاد بودن و هستن

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

چرا؟ خیلی حیوون وفاداریهخیلی به صاحبش وابسته بود کافی بود صاحبش دوقدم اونور تر بره دوان دوان میرفت پ ...

وفاداریش درسته..ولی بخاطر اینکه یک سری بیماریها والودگیها خودسگ اصلا علائم‌نشون‌نمیده ولی به انسان منتقل میکنه.حتی واکسن هم مانع از انتقال یک سری آلودگیها نمیشه..نجس بودنش به همین خاطره

پارسا پسرمامان😍
نمیدونم چرا مذهبیا اینقدر حیون آزارناخه اون سگ بیچاره چکارشون کردهمن خودم حیوان خانگی ندارم که دفاع ...

اصلا بحث تنفر نیست

حرف کاملا واضحه ولی مخالفان اصرار دارن انگ حیوان آزاری بچسبونن

جای حیوان نجس توی زندگی آدم نیست

غروب غیرت ما را کسی نخواهد دید............

نمیدونم چرا مذهبیا اینقدر حیون آزارناخه اون سگ بیچاره چکارشون کردهمن خودم حیوان خانگی ندارم که دفاع ...

اووو منم مذهبیم بابا چه حیوون آزاری همیشه هم طرفدار حقوق حیواناتم 

آدم مذهبی حیوان آزاری را گناه میدونه سگ نجس هست ولی دلیل نمیشه اذیتش کنند به نظر تغییر دادن محیط زندگی حیوانات وعقیم کردنشون نمونه بارز حیوان آزاریه

به نطرم ظلم به حیوان هاستکه اونا را تو خونه نگه میدارن و ژنتیکشون را عوض میکنن و عقیم میکنن و...کلی بلا سرشون میارن کاش هیچ کس نگه نداره که دیگه به حیوان ها ظلم نشه حیوان کالا نیست که خزید و فروش بشه 

السلام علیک یابقیه الله فی ارضه براظهورامام زمان صلوات لطفا🌺

سگ نجسه حتی همون سگ گله هم نجسه

نه عزیز قران نوشتهسگ گله برات شکار کنه با دهنش شکار رو بیاره برات تو میتونی اونو بخوری و پاکه

کثیف ترین جا همون دهن سگه دیکه؟ خب پس وقتی دهنش پاک باشه باقی بدنشم پاکه

اصلا بحث تنفر نیستحرف کاملا واضحه ولی مخالفان اصرار دارن انگ حیوان آزاری بچسبوننجای حیوان نجس توی زن ...

آره مثلا سگی ک باید آزاد باشه رو تو بند نگه میدارن بعد اون حیوون آزاری به حساب نمیاد 😏 

🌹اللهم عجل لولیک الفرج 🌹

آره مثلا سگی ک باید آزاد باشه رو تو بند نگه میدارن بعد اون حیوون آزاری به حساب نمیاد 😏

تازه عقیمشونم میکنن

مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز